Hovudside

Hvordan kan et Doorknob Lock arbeid?

by Walther

Hvordan kan et Doorknob Lock arbeid?

Funksjon


Med de farer som kan oppstå hvis et barn kommer inn et arbeidsrom inneholder farlige kjemikalier, eller et hjemmekontor som inneholder møbler med skarpe kanter eller visning materialer som ikke egner seg for barn, har mange huseiere brukt dør knott låser for å hindre barn i å komme inn på visse områder av hjemmet.

Det grunnleggende prinsippet bak en dør knott lock er å holde små barn ut, samtidig gir voksne og ungdommer til å få tilgang til et rom uten stor belastning eller innsats. De fleste dør knott låser kan plasseres over døren knott. Bare knipse plasthetten over døren knott og rommet er låst. En lett-å-bruke mekanismen gjør hetten for å låse ned over døren knott og hindre den fra å slå. Dette vil hindre adgang til rommet. Voksne og eldre barn kan presse de to sidene av hetten for å frigjøre den indre spaken er ansvarlig for å låse lokket på plass. Når dette er gjort, vil døren knott slipp og personen kan gå inn i rommet.

Mekanikk


Dør skruen låses varierer etter stil og pris. Noen plast merker kan detaljhandel for så lite som $ 5 for et sett med to. Denne stilen er vanligvis best for småbarn og veldig små barn. For eldre barn, vil en standard dør knott lock arbeide mer effektivt.

De fleste dør knott låser krever en nøkkel eller kode. Disse låser er vanligvis laget av metall, og kan komme med en fjær lås og / eller deadbolt. En fjær låsen er en mindre sofistikert type maskinvare. Brukeren må bare trykke en avrundet knapp i midten av den ytre side (den siden som gjør at en deltaker å gå inn i rommet er glatt og avrundet, det inneholder ikke en knapp eller spak). Den knappen vil da slippe en intern spaken og åpne døren. Så lenge knappen trykkes innover, vil porten forblir låst. For å løsne, må du trykke på knappen en gang. Drift av en fjær som løsner et internt styrespak (eller krok) holder døren knott på plass, vil den andre trykk send spaken fremover og løsne den fra pinnen.

Betraktninger


Dør skruen låses varierer sterkt. Men de vanlige betraktninger når du kjøper en lås er hvorvidt det er fjærbelastet (for en fjær lås), hvorvidt det har en enkel eller dobbel sylinder (for en deadbolt). Disse tiltakene høyne sikkerheten for enheten, noe som gjør det enten lettere eller vanskeligere for en låsesmed eller innbruddstyv å få tilgang til pinnen og skyv den på plass slik at døren kan åpnes.

Når du arbeider med et rom inne i et hjem, bør en enkel fjærbelastet lås være tilstrekkelig. Utenfor dørene kan kreve ekstra støtte mot misbruk. For eksempel er en lås låsen betjenes av en sylinder. For å åpne en lås, en nøkkel, eller riktig dreining av sylinderen av en fagperson, er nødvendig.