Hovudside

Slik konverterer Lampposts Into hengende kurver

by Walther

Slik konverterer Lampposts Into hengende kurver

Kle opp en kjedelig lyktestolpe ved å legge til en hengende kurv eller to. Passer din lyktestolpe med en hengende kurv brakett og legge litt farge til din hage med kurver fulle av blomstrende eller Vining planter, urter eller frukt som hengende jordbær. De fleste braketter omfatter en krage som passer rundt halsen på lyktestolpe og en eller to armer som festes til braketten. Parentes er tilgjengelig i en rekke størrelser, farger og stiler å kompliment ditt hjem.

Bruksanvisning


•  Lag en blyant merke på lyktestolpe på høyden hvor du vil montere hengende kurv braketten. Ta hensyn til lengden på hengende kurver når du bestemmer hvor høyt å plassere braketten. Kroker & Lattice anbefaler vurderer den type planter som vil bli plassert i kurvene også. Braketten må være høyere for å imøtekomme kurver inneholder Vining planter.

•  Mål omkretsen av lyktestolpe på stedet der du har tenkt å installere braketten med en fleksibel målebånd. Fordel figuren med 3,14 eller pi for å bestemme diameteren av lyktestolpe. Braketten skal være i stand til å passe rundt innlegget, men også være tettsittende nok til å tåle vekten av de hengende kurver. Erverve en brakett som er så nær diameteren av lyktestolpe som mulig. Du må kanskje bestille tilpassede brak å passe lyktestolpe hvis det er konisk, firkantet eller riflet, ifølge Hage Artisan.

•  Fest braketten krage og armene til lyktestolpe etter produsentens anvisninger. Bruke en stige, om nødvendig, for å nå merket man gjort for høyden av braketten. Plasser braketten krage rundt lyktestolpe og plasser den på som merke. Installasjon for de fleste brak vil kreve hjelp av en skiftenøkkel til å stramme boltene til lyktestolpe. Sett armene inn i braketten og skru dem på plass ved hjelp av en skiftenøkkel om nødvendig.

•  Legg hengende kurver til brakettene. Kjøpe pre-laget kurver eller designe dem selv ved å fylle dem med potting jord og deretter plante blomster, vinranker, urter eller frukt i kurvene. Hold planters under de maksimale vektbegrensninger for brakettene. Vanne hengende kurver regelmessig basert på behovene til plantene.

Tips og advarsler


  • Noen braketter er laget av stål og har en poly eller pulverlakkering som hjelper dem tåle tøffe værforhold.
  • Verifisere vektbelastning fra brak før hengende kurver på dem. Dreven vekt kan vri og skade lette brak og lyktestolpe.