Hovudside

Bugs på Innendørs sitrustrær

by Walther

Bugs på Innendørs sitrustrær

Sitrustrær er generelt lett å dyrke innendørs. Til tider, men de faller offer for ulike skadedyr. Lett å identifisere skadedyr kan du raskt administrere de riktige kontroller.

Bladlus


Bladlus er grønne bevingede insekter som er 01.16 til 01.18 inches lang. De klynge på blomsterknopper eller nyåpnede blader. Bladlus skade sitrus ved å suge plantesaft og skille ut en klebrig stoff som kalles honningdugg.

Mealybugs


Mealybugs er omtrent 3/16 tommers lang og er dekket i hvit bomulls fuzz. De har en tendens til å samles på undersiden av bladene, på det punktet der later møtes stengler, og i blader som har ennå å folde seg ut. Mealybugs suger plantesaft, forårsaker blad gulning og slippe og dårlig samlet vekst.

Skala insekter


Skala insekter ser ut som brune eller grå humper. De er 01.16 til 01.18 tommer i størrelse og fester seg til anlegget stammer og undersiden av bladene langs midten av årer. De forårsaker bladene til gul og slipp, og deres tunge fôring stunts planter.

Spider Midd


Spider midd er ikke insekter, men er nært knyttet til edderkopper. De er så små at de ikke kan lett ses med det blotte øye. Spider midd trives i varme, tørre forhold og lever på undersiden av bladene, forårsaker liten gul spotting. Spider midd dekke slutt sitrus i en fin webbing.