Hovudside

Slik Seal trykkimpregnert trelast

by Walther

Trykkimpregnert trelast brukes i en rekke prosjekter, fra postboks innlegg til dekk. Trelast er tilført og dekket i en kjemisk konserveringsmiddel som hindrer gnagere, insekter og sopp i å ødelegge den, men du fortsatt trenger å forsegle trykkimpregnert trelast å beskytte den mot elementene i naturen. Tetting av trelast krever den aktuelle vannavvisende sealer og noen verktøy.

Bruksanvisning


•  Rengjør trykkimpregnert trelast ved hjelp av en høytrykksvasker (ligger mellom 1500-2500 PSI) eller ved hjelp av en vannslange med en sprøyte. Hvis du rengjør sedertre eller redwood trykkimpregnert trelast, sette høytrykksvaskeren til 1200-1500 PSI. Fjern alle smuss, løv og annet rusk. La treverket tørke helt før du går videre til neste trinn. (Merk: Enkelte selfangere kan brukes på våte overflater, sjekk produktets etikett for å kontrollere.)

•  Hell sealer inn en maling pan, montere maling roller / pinne og begynner å bruke den sealer. Dersom det søkes sealer på et dekk, starter i lengst hjørne og jobb deg ut. Dersom det søkes til en mindre trekonstruksjon, påfør med en bred pensel. Sjekk sealer anvisninger for mengden strøk for å søke. Normalt er ett strøk tilstrekkelig.

•  Påfør sealer, med en bred pensel, til de områdene du ikke kommer til å bruke valsen. La sealer tørke i henhold til produktanvisningene eller minst over natten før du går på overflaten eller ved hjelp av objekt.

Tips og advarsler


  • Bruk en vannavvisende sealer som inneholder syntetiske oljer og harpiks. Ikke kjøp en sealer som bare avviser water.Don't bruke en sprøyte for å bruke sealer - det er vanskelig å kontrollere og opprydding kan være vanskelig.