Hovudside

Hvordan du rengjør en dusj med Sealed Grout

by Walther

Rengjøring en dusj med forseglet fugemasse kan gjøres med letthet når du bruker de riktige rengjørings elementer. Trikset er å finne en enkel rengjøring løsning som renser både flislagt område og fugemasse uten å forårsake skade eller misfarging. Detaljhandel dusj rengjøringsmidler er tilgjengelig, men disse elementene kan være både høyt priset og fylt med skadelige kjemiske ingredienser. I stedet lage din egen hjemmelagde dusj renere som fungerer like effektivt, uten den høye prislappen eller risiko for kjemisk eksponering.

Bruksanvisning


•  Legg to kopper vann til en sprayflaske, etterfulgt av en kopp destillert hvit eddik. Hvit eddik fungerer som et desinfiserende middel, drepe eventuelle bakterier eller mugg vekst i dusjen. Bruk bare hvit eddik, som frukt-baserte eddiker ikke har de samme rengjøringsegenskaper.

•  Tilsett 1 kopp natron, som legger en deodorizing element til rengjøringsmiddel. Dette eliminerer enhver muggen lukt som noen ganger kan dannes i de fuktige vegger og sprekker i dusjrommet.

•  Tilsett 2 spruter av flytende oppvaskmiddel til løsningen. Dette fungerer som et mildt rengjøringsmiddel, bryte opp noen såpe avskum eller andre rester som har utviklet seg i dusjen.

•  Vri lokket på sprayflaske, og rist å kombinere ingredienser.

•  Spray løsningen på dusjen, og tørk av med en fuktig svamp eller klut. Gjenta etter behov til du er fornøyd med resultatet. La det lufttørke.