Hovudside

Hvordan Vann Indoor Maidenhair Ferns

by Walther

Hvordan Vann Indoor Maidenhair Ferns

Det er mer enn 200 sortar av maiden bregner, noen som gjør lite vedlikehold potteplanter. Mange varianter av bregner trives når du tillater deres potting jord til å bli tørr mellom hver vanning, men de Maidenhead bregner foretrekker jevnt fuktig jord. Denne potteplante vil gjøre best når holdt på et sted med en jevn temperatur, luftfuktighet og jordfuktighet nivå.

Bruksanvisning


•  Fyll bunnen av en plante pott skål med småstein. Fyll tallerkenen med vann til den er 1/4 tomme under toppen av steinlaget.

•  Ta bregne til vasken eller ta den utenfor. Helle vann fra en vannkanne på potting jord. Ikke hell vann på bladverket. Fortsett å vanne planten til det kommer vann ut av dreneringshull i bunnen av potten.

•  La potten i vasken eller utenfor for å renne i 10 minutter. Bringe den tilbake til sin vanlige spot og sette potten på potten skål med småstein. Vannet i skål vil bidra til å holde luften rundt anlegget fuktig.

•  Sett fingeren inn i potting jord en gang om dagen, med en dybde på 1 tomme, for å sikre at jorda er fortsatt fuktig. Når det begynner å tørke ut, vann det igjen slik at jorden holder seg jevnt fuktig til alle tider.