Hovudside

Hvordan lage en skjult Alarm

by Walther

Hvordan lage en skjult Alarm

Skjulte alarmer for hjemmet eller kontoret er den nyeste trenden i sikkerhetssystemer. Mange har oppdaget at lyd-produserende alarmer med sirener og horn kan føre folk til å forlate scenen, men de ofte tilbake når alarmen syklus ender og lydene stoppe. Andre mennesker har også hatt problemer med å identifisere potensielle inntrengere eller tyver. Løsningen har blitt skjult eller lydløs-reaksjons alarmer som enten aktiverer et videokamera system eller auto-dial rettshåndhevelse. Nøkkelen er en skjult alarm at inntrengeren er uvitende om å bli løst ut eller satt av.

Bruksanvisning


•  Gå gjennom sikkerhetssystemet for å kontrollere at den har trådløs tilkoblingsmuligheter som støtter tillegg av bevegelsessensorer og kameraer. Disse kontrollerne er lett tilgjengelig og er standard på de fleste high-end systemer. Hvis kontrolleren til sikkerhetssystemet ikke har denne evnen, erstatte den med en trådløs tilkobling-stand kontrolleren. Kontroller at systemet har en alltid-på bredbånd.

•  Konstruer den primære skjult alarm evne i et kontrollert krets på primærinnførselssteder. Dette er vanligvis en elektrisk krets som inntrengeren stille og uvitende turer ved fysisk handling som er helt skjult. En enkel strømbrudd sensor fungerer ganske bra. Wire kretsen gjennom et styrepunkt, slik som en hengslet port, og at den inntrenger må bruke for å få tilgang til strukturen. Åpne porten utløser alarmen.

•  skjule ledninger til og fra gate eller et annet tilgangspunkt ved sin farge og synlighet. Gjør koblingspunktet i bunnen av porten eller en annen uskadelig punkt. Avslutte begge ender av kretsen på en trådløs kontroll punkt og stille alarmreaksjon å stille varsle kontrolleren til ønsket handling - video aktivering, e-postvarsel eller auto-dial myndigheter, for eksempel. Disse er alle typisk code-programmerbar inn den trådløse mottakeren av alarmsystemet.

•  Avslutt hver kablet krets - for hver port eller dør - til en separat trådløs kontroller med et enkelt normalt lukket krets sensor. Sett kontrolleren for å sende den riktige kode eller et signal til systemstyreren.

•  Installer en backup stille alarm mulighet for ekstra sikkerhet ved å plassere trykkfølsomme matter eller bevegelsesdetektorer utenfor alle innganger og / eller vinduer rundt strukturen eller på kontoret. Sett kontrolleren trådløse anerkjennelse signal til ønsket handling. Dette er typisk Kode-eller nummer basert selektivitet. I de fleste tilfeller, handlingen å bli tatt vil være å slå på kamera, sende e-postmeldinger eller auto-dial politimyndighet.

•  Test alle kretser og alle sensorer, porter eller matter individuelt. Kontroller at den ønskede handlingen blir tatt og at alarmsystemet kontrolleren fungerer som den skal. Legge til ekstra funksjonalitet, slik som batteridrevne videospillere som ikke er del av den primære system, som behov oppstår, eller for å øke sikkerhetsnivåer.

Tips og advarsler


  • Vurdere å legge en full-funksjon programvare evne til din hjemme-PC som samhandler med sikkerhetssystemet kontrolleren. Disse vanligvis støtter ekstern visning av strukturen og auto-opptak av video.
  • Sjekk lokale regler for både byggetillatelser og lokale videoopptak.