Hovudside

Fordeler med en New Pool Pump

by Walther

Nye basseng pumpesystemer kan være dyrt. På grunn av utgiftene, kan mange pool eiere velger å beholde sine gamle pumpesystemer. Men det er mange fordeler ved å bruke et nytt pumpesystem. I tillegg er noen stater, som California, krever bruk av en to-trinns eller multispeed pumpe, som er teknologi som noen eldre pumper ikke har.

Effektivitet


En av de viktigste fordelene med et nytt basseng pumpesystem er effektivitet. Nye systemer er vanligvis sterkere enn gamle systemer, og de er i stand til å operere hurtigere, bedre og med mindre støy. Nytt basseng pumper også utnytte nye teknologier som variabel hastighet pumpe, som gjør det mulig for pumpen å operere med ulike hastigheter avhengig av oppgaven. Muligheten til å skifte pumpehastigheter fører til større effektivitet.

Kostnadsbesparelser


Nytt basseng pumper er bedre i stand til å håndtere filtrering av noen bassenget. Fordi systemene er nyere, har de bedre ytelse, noe som fører til kostnadsbesparelser. Nye pumper kan operere kortere tid samtidig som du får bedre filtrering. De fleste nye pumpemodeller krever også mindre energi for drift, som kan oversettes til høyere kostnadsbesparelser. Bytte til et nytt pumpesystem kan spare opp til 90 prosent av energikostnader som brukes til å drive basseng pumpe. Det er en fantastisk kostnadsbesparelser.

Ytelse


Gamle bassenget pumpesystemer bruker ikke de samme teknologiene som nye systemer bruker. Siden de er gamle, er ytelsen mye tregere og mer anstrengt enn for nye systemer. Det kan ta en gammel pumpe mye lengre tid å utføre den samme jobben som en ny pumpesystem. Ikke bare det, men de nye pumpene er konstruert for å utnytte kraften og teknologi for å produsere den høyeste ytelsen. Bassenger rengjøres med nye pumper er renere bassenger, alt mens du bruker færre ressurser.

Longevity


Eldre pumpesystemer vil måtte skiftes ut mye tidligere enn nye systemer. Dette er hovedsakelig på grunn av alder, men også til den teknologien som brukes. Nyere systemer er utviklet for å håndtere filtrering bedre enn eldre systemer. Eldre pumper vanligvis krever flere reparasjoner, og reparasjoner er ofte dyre. Med kjøpet av et nytt basseng pumpesystem, vet du at pumpen ikke vil ha problemer i mange år. Eldre pumper tilbyr ikke det nivået av sikkerhet.