Hovudside

Vil Primer bli kvitt mugg?

by Walther

Vil Primer bli kvitt mugg?

Mold og mugg forlate stygge flekker på malte flater, og noen arter kan også utløse helseproblemer som allergi og astma. Mens det kan være fristende å bare dekke opp formen med grunning og maling, som dekker opp problemet faktisk ikke eliminere mold. Ta deg tid til å rengjøre veggene på riktig måte før du prime å drepe eksisterende mugg og bidra til å forebygge problemer med mugg i fremtiden.

Tildekking Up Mold


Påføre primer eller male over mold ikke bare ikke bli kvitt mugg, men vil trolig ødelegge din maling jobb. US Environmental Protection Agency avslører at mugne overflater bør være ren og tørr før maling, som å bruke disse belegg direkte over mugg vil trolig føre til at malingen løsner. PaintPRO antyder at å dekke mugne overflater forårsaker muggsporer til å bli innebygd i vegg finish, noe som gjør det nesten umulig å bli kvitt. Enda verre, mugg dekket i grunning og maling kan til slutt gjøre sin vei til overflaten av veggen, hvor det vil fortsette å vokse og overdøve den finishen på veggene.

Mold-forebygging produkter


Flere selskaper produsenten primere rettet mot å drepe mold og mugg. Selv om disse produktene er verdsatt for deres evne til å hindre mugg, må formen være renset av overflaten før produktet kan anvendes. Noen lover å drepe dvelende mugg og hindre ny vekst, mens andre blokkere mold og mugg flekker, men alle krever at brukerne preclean veggen før grunning.

Fordeler med Primer


Mens primer vil ikke bli kvitt mugg, det fungerer som et effektivt middel for å forhindre fremtidig muggvekst når det brukes sammen med maling, ifølge PaintPRO. Primere forsegle veggflaten, noe som gjør det vanskeligere for fuktighet i hjemmet for å nå veggen og bidra til ny mold og mugg. PaintPRO anbefaler en høy kvalitet akryl primer før maling for å legge i mold forebygging.

Mugg opprydding


Før du påfører primer, skrubbe mugne overflater med en 3: 1 vann og blekemiddel, eller se etter en soppdreper eller mold og mugg renere. La blekemiddel løsning på veggen i 20 minutter før skylling, eller følg instruksjonene på flasken når du bruker en kommersiell rengjøring. Beskytt øynene og huden når du arbeider med blekemiddel og andre kjemikalier, og jobbe i et godt ventilert område for å hindre puste inn muggsoppsporer og kjemikalier. EPA anbefaler iført en N-95 respirator for å begrense eksponering for muggsoppsporer ved rengjøring mold eller mugg.

Eliminere Moisture


Husk at mugg og mugg er et tegn på noen fukt problem i hjemmet. Før du forsøker å drepe mold og male veggene, ta deg tid til å finne kilden til problemet å hindre flere muggvekst. Vent apparater utendørs, bruke bad og kjøkken eksos fans ofte og bruke vinduer og dører for å lufte hjem naturlig. Isoler kaldt vann rør for å unngå kondens, og reparere eventuelle avløp lekkasjer. Sørg for at takrenner og nedløp er drenering riktig. Opprettholde luftfuktighet på 30 til 50 prosent for å holde mold og mugg i sjakk.