Hovudside

Slik feilsøker en American Standard Furnace

by Walther

Slik feilsøker en American Standard Furnace

Enkelt American Standard ovn feilsøking, vedlikehold og reparasjoner kan utføres av huseiere. Mer kompliserte reparasjoner bør utføres av ovn forhandlere eller lisensierte teknikere. Uriktige reparasjoner kan føre til hjemmet branner og andre sikkerhetsrisikoer. Feilsøke American Standard ovn for å finne problemet før du kontakter reparatør.

Bruksanvisning


American Standard Furnace er ikke Oppvarming


•  Ring din gasselskap for å se om gassen er slått av. Dette kan ha skjedd på grunn av anleggsarbeid i ditt område. Be om gasselskapet å slå på gass eller fikse gassledningen.

•  Finn ut hvilken temperatur du har termostat satt til. Pass på at det ikke er slått av eller temperaturen er ikke satt feil. Hvis termostaten er programmerbar, se å se hva tidsinnstillingen er på din enhet. Glemme å stille klokken på termostaten din betyr at temperaturen i hjemmet ditt vil ikke justere til riktig tid.

•  Se å finne ut om enheten er koblet fra. Hvis noen arbeidet ble gjort rundt din ovn, kan arbeiderne har koblet enheten til å bruke uttaket. Det høres dumt, men det skjer.

•  Finn din American Standard modellens produkthåndboken. Se Referanse-delen tre for en liste over produktmanualer. Undersøke denne håndboken for feilsøkingstips som er unike for din modell av ovn.

•  Slå på strømmen for American Standard Furnace av og på to ganger i løpet av 30 sekunder. Dette vil tilbakestille noen lockout problemer på din ovn.

•  Åpne og lukke blower door. Hvis denne døren er ikke sikker eller mangler, kan enheten ikke kjøre på riktig måte.

Ingen Airflow i American Standard Furnace


•  Føl rundt American Standard ovn for å se om det er noen luft kommer gjennom luftehullet. Hvis det ikke er luftsirkulasjon, må du kontakte en reparasjon person, som inneluften blåser ikke er riktig å operere og kanskje må byttes ut.

•  Undersøk utedelen. Er noe som blokkerer luftstrømmen rundt enheten? Trimme noen nære hekker og fjerne gress gress eller rusk som har samlet seg rundt ventilen.

•  Endre luftfilter. Skitne luftfiltre vil blokkere luftstrømmen i din enhet. Kontroller at du sjekke alle luftfiltre i American Standard ovn. Noen enheter har luftfiltre på baksiden og sidene av ovnen.

Er din American Standard Furnace ikke kjøling?


•  Finn ut om du har lukket alle vinduene i huset ditt. Kjølig luft kan rømmer fra hjemmet ditt rett ut av vinduet.

•  Beveg hånden rundt den amerikanske Standard ovn for å se om det er noe luft sirkulerer. Hvis denne luften er ikke kult, er det sannsynlig at spolene på din ovn har frosset. Slå av enheten og la linje å tine. Hvis dette holder oppstår, må du kontakte forhandleren eller en reparatør.

•  Pass på at temperaturen på termostaten din er riktig innstilt.

Tips og advarsler


  • Sikringene og sikringer bør kontrolleres for å se om sikringen er utløst eller trenger å være replaced.If du lukter gass rundt din ovn, forlater huset og ta kontakt med gasselskap og / eller brann department.Keep området rundt ovn klar til å tillate den nødvendige luftstrømmen rundt enheten. Hold brennbare materialer, inkludert isolasjon unna, fra din unit.Use erfarne reparatører å fikse American Standard ovn enhet eller du vil annullere ovn garanti.