Hovudside

Bladene på My Magnolia treet er visnet

by Walther

Bladene på My Magnolia treet er visnet

Ulike varianter av magnoliatrær varierer 15-80 meter høye. Magnolias er kjent for store prangende blomster. Visnet magnolia bladene er ikke bare skjemmende, men også en indikasjon på et problem med treet.

Verticillium Wilt


Verticillium Wilt er en soppsykdom som angriper magnolia trær fra røttene opp. Symptomene vanligvis manifesterer seg på sensommeren og inkluderer visnet løv og bremset vekst. Noen ganger alle bladene på en gren vil wilt samtidig. Selv om denne sykdommen ikke kan kureres, kan du kontrollere de fleste tilfeller.

Leaf Scorch


Blad svi er en samlebetegnelse for tørke, nærings ubalanse, kjemiske skader og svak jord. Bladene på magnolia trær blir gule og kan wilt når det opplever intern og ekstern traumer. Løsninger, for eksempel gjødsling, utvasking av jord og riktig vanning, avhengig av problemet.

Betraktninger


Både under og over-vanning magnolia trær fører bladene til vil. Fordi symptomene for begge forholdene ser det samme, er det viktig å vite når og hvordan vann magnolia ordentlig. Spør din lokale planteskole om magnolia vann behov i din spesifikke USDA hardførhet sone.