Hovudside

Foster Hjem Inspeksjon Sjekkliste

by Walther

Foster Hjem Inspeksjon Sjekkliste

Fosterforeldre har kjærlige og trygge miljøer for barn som ikke kan leve sammen med sine biologiske foreldre, enten på grunn av misbruk eller forsømmelse, død, oppgivelse eller en rekke andre grunner. Hver stat har sine egne krav til opplæring og sertifisering av fosterforeldre, og et hjem inspeksjon er vanligvis en del av foster-foreldre sertifiseringsprosessen. Potensielle fosterhjem må kontrolleres ved hjelp av en sjekkliste for å sikre at miljøet er trygt og passende for barn.

Generell sikkerhet


De fleste fosterhjem inspeksjon sjekklister omfatter generelle sikkerhetselementer. Inspektører sørge for at hjemmet er vanligvis ren og hygienisk, og som potensielt farlige elementer er utilgjengelig for barn. Dette inkluderer rengjøring forsyninger og andre giftige kjemikalier, skytevåpen og alkohol. Inspektører sikre at alle vindu blinde ledninger holdes utenfor rekkevidde, og stikkontakter er blokkert når det er nødvendig. Fosterhjem skal ha tilstrekkelig belysning, ventilasjon og vaskeritjenester. Vann må være fra en godkjent forsyning og kloakk må slippes ut i en privat septiktank eller offentlig avløpssystem. Hvis den potensielle fosterhjem har et basseng eller badestamp, må de oppfylle de nødvendige sikkerhetsstandarder for staten, og en tilsynsplan bør være på plass.

Møbler og utstyr


Fosterhjem må ha tilstrekkelig møbler og utstyr til omsorg for fosterbarn. Dette inkluderer vanligvis eie alderstilpasset møbler som Cribs eller høye stoler, og leker eller aktiviteter. Fosterbarn må ha sine egne senger og nok gulvplass i sine soverom for sikkerhet og komfort. Inspektører vil sørge for at barnets soverommet har ubegrenset tilgang til fellesarealer av hjemmet, og at det er en klar bane for å gå ut i tilfelle brann.

Brannsikkerhet


Fosterhjems inspektører betale hensyn til brannsikkerheten av den potensielle fosterhjem. Hjemmet må ha arbeidsrøykvarslere, og i noen stater, karbonmonoksid detektorer. Fosterfamilien trengs vanligvis en brannevakueringsplan, og bør gjennomføre jevnlige brannøvelser. Inspektøren vil sørge for at det er ingen synlige brannfare, og bekrefter at det er tilstrekkelig med utganger og tilgang for redning i tilfelle brann.

Vehicle Safety


Foster familiebiler er også vanligvis inkludert i inspeksjons sjekkliste. Bilen må være i god stand og tilstrekkelig for sikker transport av antall barn i fosterfamilien omsorg. Alle kjøretøyene bilbelte må arbeide, og en plan for å skaffe nødvendig bilseter eller booster seter må være på plass.

Statlige spesifikke spørsmålslistene


Mens de generelle fosterbarn hjem inspeksjon sjekklister er lik mellom stater, bør du sjekke med din lokale fosterhjems lisensiering avdeling for å bekrefte det eksakte sjekkliste for ditt område. I de fleste tilfeller vil du bli gitt en kopi av sjekklisten eller kravene før inspeksjon for å korrigere eventuelle mangler.