Hovudside

Hvordan å rense en dusj gardiner i vaskemaskin

by Walther

Dusjforheng er utsatt for fuktighet og såpe avskum på en daglig basis sammen med buildup fra hardt vann innskudd i noen hjem. Dette gjelder dusjforheng laget av ethvert materiale, inkludert vinyl og klut, de mest vanlige dusjforheng materialer. Vaske dusjforheng i vaskemaskinen er den enkleste måten å bekjempe disse ekle buildups. Hvis du finner en masse såpe avskum på dusjforheng og du bruker bar såpe på en daglig basis, kan du vurdere å bytte til en flytende kropp såpe eller bare vaske dusjforheng i vaskemaskinen med jevne mellomrom, hver en eller to måneder.

Bruksanvisning


Vinly dusjforheng


•  Ta vinyl dusjforheng fra dusjforheng stang og sette i vaskemaskinen sammen med noen håndklær som også trenger å vaske (de fungerer som en buffer).

•  Legg til en kopp blekemiddel og mildt vaskemiddel til lasten og sette vaskemaskinen til å kjøre på svak syklus med varmt vann.

•  Fjern vinyl dusjforheng etter sentrifugeringen er ferdig og rist for å fjerne overflødig vann. Ikke legg i tørketrommel. Tørke håndklær som vanlig i tørketrommelen.

•  Hang vinyl dusjforheng tilbake i dusjen for å fullføre tørking. Hvis det er rynkete, ikke bekymre deg. Etter en dag eller to, gravitasjon og damp fra dusj vil jevne ut rynker.

Klut dusjforheng


•  Løsne klut dusjforheng (vanligvis bomull eller bomull blanding) og plasser i vaskemaskinen sammen med en kopp natron og mildt vaskemiddel.

•  Sett vaskemaskinen på finvask i varme eller varmt vann, avhengig av produsentens instruksjoner på etiketten.

•  Tørr klut dusjforheng i tørketrommel på lav eller linje tørr, avhengig av produsentens instruksjoner. Klut dusjforheng kanskje trenger en lett stryking for å fjerne rynker fra vask. Når det er tørt, rehang.