Hovudside

Hvordan sjekke Beam Støtter i kjelleren

by Walther

Den metallstang som er et vanlig syn i mange kjellere er faktisk en bærebjelke. Bærebjelker kan også være fremstilt av tre. Støtte bjelker bidra til å gi ekstra støtte til gulvbjelker og gulvbjelker. Kontrollere kjelleren støtte bjelker gang i året bidrar til å sikre at huset opprettholder sin strukturelle integritet. Skade for å støtte bjelker ISNA € ™ t vanlig, men kan forekomme hvis du har et insekt problem, vannskade eller gap mellom støtte bjelker og gulvbjelker.

Bruksanvisning


•  Se etter tegn til vannskader. Fordi kjelleren er det området i huset ditt mest sårbare når det gjelder flom, ita € ™ s mulig at bærebjelker kan råtnet eller skadet av vann. Ser det meste langs den nederste halvdelen av strålen, som toppen av strålen bør være fri fra vannskader. Både metall og tre bærebjelker kan lide av vannskader. For trebjelker, foreslår HandymanUSA skyve en skrutrekker mot strålen. Hvis skrutrekkeren skjærer strålen, er det utrygt.

•  Vurdere bjelkene for termitt og andre insektskader. Hvis din støtte bjelker er laget av metall, er de trygge fra insektskader. Du kan ikke synlig se termitter eller insekter hvis de er til stede, men skader deres er angitt med små hull og tygget tre.

•  Se etter sprekker mellom støtte strålen og gulvbjelkene eller bjelker. Fikse hullene ved å banke et mellomlegg inn i gapet.

•  Kontakt en bygningsingeniør hvis støtte bjelker har synlige skader. Selv om du har tidligere erfaring i konstruksjon, erstatte eller reparere en bærebjelke er farlig og krever assistanse fra en profesjonell.