Hovudside

Hvordan å holde en Plywood Tabletop Fra Bøye

by Walther

Hvordan å holde en Plywood Tabletop Fra Bøye

Kryssfinér er sammensatt av et odde antall av myke finer som deretter stablet sammen slik at trefibrene alternative, øke kryssfiner styrke og holdbarhet. Kryssfiner er ofte brukt i bygging og andre industrielle praksiser fordi det er kostnadseffektivt og fleksibelt. Denne fleksibiliteten er en ulempe hvis bordet er laget av kryssfiner, men fordi bordet kan begynne å bøyes eller bøye seg over tid. Holde en kryssfiner bord fra flexing krever litt forberedelse og grunnleggende verktøy.

Bruksanvisning


•  Legg ned en møbel pad og plassere tabellen på det så bordets underside er vendt oppover. Møblene puten beskytter bordplaten fra å få riper.

•  Plasser en stålbrakett som er nær bordet i lengde i midten av bordplaten underside. Braketten støtter kryssfiner slik at den ikke vil bøye.

•  Bor skruer inn i braketten for å holde den til undersiden av bordet. Pass på at skruene er kort nok til å ikke trenge bordet på motsatt side. Brakettene vanligvis har forboret skruehull, så sette en skrue i hver. Ellers sette inn en skrue hver 6 til 8 inches for å sikre at braketten er fullt ut støttet.

•  Legg til flere parentes etter behov til bordplaten ikke flex i det hele tatt når vekt eller kraft blir brukt til det.

Tips og advarsler


  • Unngå å sette overdreven vekt på bordet til også bidra til å forhindre flexing i fremtiden. Dette gjelder særlig i midten av bordet, hvor kryssfiner er det mest bøyelig når brakettene ikke er på plass.