Hovudside

Hvordan Remodel en Tub for funksjonshemmede

by Walther

Hvordan Remodel en Tub for funksjonshemmede

Mange av oss i hele vår levetid vil oppleve minst en midlertidig, om ikke permanent, funksjonshemming, som krever bruk av en rullestol eller rullator. Mange ganger blir det badekar den vanskeligste området for å navigere, men det er kar designet for alle som finner det vanskelig å komme inn eller ut av et vanlig badekar. Den beste typen å installere er en walk-in modell med en dør og en hevet sete. Erstatte din nåværende badekar med en handikappet modell kan virke som en stor oppgave, men det er veldig gjennomførbart for alle som har en grunnleggende kunnskap om VVS.

Bruksanvisning


•  Slå av vannet ved hovedventil og kjøre kranen i badekaret før strømmen av vann stopper. Fjern eventuelle fliser rundt badekaret ved å skyve en sparkel under hver en på en lav vinkel og flytte kniven rundt for å løsne limet og bryte den gratis. Ved hjelp av en skiftenøkkel, Skru av kraner, deretter fjerne den siden av karet slik at du kan koble avløpet med en skiftenøkkel. Bryte og fjerne perle av caulk rundt karet med et verktøy kniv. Bruke et brekkjern for å løfte den gamle karet opp og bort fra veggen.

•  Inspiser vannledninger og avløp linje for å være sikker på at de stiller seg opp ordentlig med den nye badekar. Om nødvendig, kjøre plastrør til kranene. (The handicap badekar avløp bør passe direkte over plombert-i avløp.)

•  Still karet inn i rommet. Før du kobler til noe avløp, bruker nivå for å sørge for at karet er nivå; legge shims under karet om nødvendig. Fest badekar drain til handikap badekar hjelp Teflon tape på gjengene for en vanntett passform. Fest kranene følge veiledningen i settet.

•  Slå på vannet ved hovedventilen og test både varme og kalde kraner. Dette vil tillate deg å se etter eventuelle lekkasjer i systemet, inkludert drenerings beslag. Hvis du oppdager eventuelle lekkasjer, slå av vannet og stram inventar videre, gjør dette til det ikke er flere lekkasjer og badekar avløp uten å søle vann.

•  Påfør flisene du fjernet i starten av prosjektet, eller erstatte dem med nye fliser rundt kanten av karet. Når flissementen er helt tørt, kan du kjøre en tykk perle av caulk mellom kanten av badekaret og flisene og glatt på plass med fingertuppene.

Tips og advarsler


  • Vurdere å legge andre ting til karet området, for eksempel en sikkerhet grab bar festet til veggen.