Hovudside

Verktøy for trestubbe fjerning

by Walther

Oppgaven med stubbe fjerning så ofte befuddles hus at de fleste telefonen bøker har en dedikert stubbe fjerning tjenester delen. Imidlertid er arbeidet av profesjonelle stubbe fjerning tjenester ikke oppnås ved magi; fagfolk bruker en kombinasjon av håndverktøy og motorisert utstyr til å grave, slipe og ødelegge sta stubber. Lær om verktøy for trestubbe fjerning, og velge de rette for jobben din.

Shovel


Både rund og flat-nese spader grave og fjerne jord rundt en trestubbe. Round-nese spader er generelt mer effektive enn flat-nese spader for grøfting og graving; den profilerte kanten av en runde-nese spade møter mindre motstand når stupte i jord. Flatt spader kvadrat kantene av en grøft, transportere jord i trillebårer og skjære gjennom tynne røtter.

Axe


En øks eller øks hacks gjennom trerøtter. Etter grøfting rundt stubber omkretsen med spader, kutter øks tykk og dypt forankret tentakler fra stubben kropp. Axe og øks håndterer utvalg i lengde fra mindre enn 12 inches til over 3 meter. Lang håndteres akser la landscaper å lage kraftige svinger mens små økser manøvrere på trange plasser.

Lirk Bar


Ligner på kråke bar benytter brekkjern innflytelse til å løfte og flytte tunge gjenstander. Den generell brekkjern er en lang, tykk stang av metall. Enden av baren krøller eller bøyer, slik at en arbeider for å pugge og krok barens spissen mellom jord og stubben. Når den er satt under en stubbe, presser arbeideren baren mot bakken for å lirke stubben fra jorda.

Stump Grinder


Dette industriell styrke maskin setter fagfolk bortsett fra helgen krigere. Stubbefreseren spinner en rekke skjerpet kniver som gradvis Chip bort og ødelegge en i bakken stubbe. Dette hjulet montert maskin har en forbrenningsmotor til å drive sin handling. Stubbe sliping tjenester bruker vanligvis en stubbefreser etter grave en grøft rundt stubben omkrets. Som jeksel chips unna på stubben, fjerner en arbeidstaker rusk å skape rom for ytterligere sliping. Verktøyutleiebutikker og jernvareforretninger tilbyr ofte stubbefreser for hver time eller daglig utleie.

Stubbe fjerning Forbindelser


Stubbe fjerning forbindelser er tilgjengelig på mange barnehage forsyning og jernvareforretninger i granulat og pulverform. Stubbe fjerning forbindelser inneholder kjemikalier som oppmuntrer stubben å dekomponere. Disse forbindelsene er vanligvis helles over toppen av en stubbe og venstre for å arbeide sin magi. Når nedbrutt, kan stubben enkelt fjernes med håndverktøy.