Hovudside

Hvordan erstatte en Deadbolt Strike Plate

by Walther

Hvorfor skal du erstatte en streik plate når den du har er helt brukbare? Hvis deadbolt streik plate krever to skruer i stedet for fire, kan noen være i stand til å bryte seg inn i hjemmet ditt lettere. En streik plate som kommer med en deadbolt er ikke alltid den tryggeste veien å gå. Gjør din doorjamb vanskeligere å bryte seg inn ved å installere en tøffere streik plate.

Bruksanvisning


•  Finn en ny streik plate å installere med fire skruer.

•  Ta blyant og målebånd. Mål sentrum av den installerte plate på toppen og bunnen. Markere toppen og bunnen med blyant din. Dette hjelper deg å finne midten av hullet. Installere den nye platen midlertidig slik at du kan kutte rundt det med verktøyet kniv. Dette vil markere hvor den vil gå når platen kommer tilbake av.

•  Ta den midlertidige plate av, og deretter bruke stemjern og bore å starte skar ut hull for den nye platen og streik boks. Hvis streiken boksen er større enn de eksisterende hullene, bruke en tommers bit å lage to hull på størrelse med den boksen du bruker. Skrap og rengjøre området med meisel skråsiden ned. Fjern så mange lag av tre er nødvendig for å gjøre din streik boksen og plate fit flush.

•  Pre-bore dine hull i stenderne for dine skruer. Du vil ha fire 10 x 3 tommers treskruer for å installere. Skruer må være godt passer til platen. Fest platen og boksen med dine 3-tommers skruer.

•  Skru topp- og bunnskruene i først. Avslutt med å skru inn de to siste skruene strakt inn i streik boksen.

Tips og advarsler


  • Sørg for at skruene går inn dine pigger. Dette vil forsterke styrken av låsen.