Hovudside

Tips om Landscaping for en over bakken pool

by Walther

Tips om Landscaping for en over bakken pool

Legge til en over bakken pool til bakgården kan gi din familie med en morsom måte å kjøle seg ned under varme sommermånedene, men det kan være utfordrende å finne en måte å inkludere det i din hage landskap. Fordi over bakken bassenger er forhøyet, mange av landskaps teknikker for andre bassengene er ikke gjennomførbart. Med litt kreativitet, men du kan gjøre området rundt over bakken pool passe sømløst med resten av landskapet.

Omgir området med potte Trees


Over bakken bassenger er ikke permanente strukturer, slik at de kan flyttes ved behov. Plante trær eller busker i bakken rundt bassenget kan ikke tilby nok fleksibilitet hvis du bestemmer deg for å flytte bassenget, så bruker potte trær rundt bassenget kan være et bedre alternativ. Potter kan også gi den nødvendige høyden slik at trærne synlig fra innsiden av bassenget. Skape visuell interesse ved hjelp av store, fargerike plastikk potter for trærne i varierende størrelser. Leire potter kan sprekke og er vanligvis veldig tung, så det er best å unngå dem. Noen plast potter er laget for å se ut som terra cotta hvis du foretrekker et naturlig utseende, men ønsker en mer praktisk alternativ. Vurdere å bruke en treslag for en ensartet utseende eller vekslende ulike typer for en mer rustikk følelse.

Legg en Privacy Fence


Bygge et privatliv gjerde rundt over bakken pool kan hjelpe skjerme familien din fra nysgjerrige øyne av naboer eller forbipasserende samtidig som det gir landskapet med en følelse av kontinuitet i tillegg. Personvern gjerder kommer i en rekke materialer, som tre eller vinyl, og mange inkluderer ofte dekorative elementer som spisse legg landskamper for en mer interessant utseende. Når du velger et gjerde, sørg for at det utfyller planter, trær og busker som omgir bassenget slik at landskapet har et enhetlig preg.

Konstruere et opphøyd Hage


For å legge til et snev av lys, fet farge rundt bassenget, bør du vurdere å bygge en hevet hage. Raised hage senger tillate for små tomter av planter eller blomster som skal plantes rundt bassenget i en høyde som svømmere kan sette pris på dem. Raised hage senger kommer i en rekke materialer, som tre eller resirkulert plast, eller du kan bygge en selv hvis du liker gjør-det-selv-prosjekter. Stauder er et godt valg for hevet hage planting rundt en over bakken pool fordi de ofte vokser ekstremt høy, slik at de vil være synlig fra bassenget.

Bygge et Deck


Bygge en kortstokk for å koble over bakken pool til ditt hjem kan være en effektiv måte å forene landskapet rundt bassenget hvis budsjettet tillater det. Et dekk gir også en plass for utendørs underholdende, som er et fint tillegg til eventuelle bassengområdet. Dekket kan bygges med ulike nivåer, slik at utvalget kan sømløst koblet til huset ditt. Du kan utstyre din dekk med utemøbler og belysning for å gi området rundt over bakken pool et særegent utseende.