Hovudside

Hvordan å høste Acacia

by Walther

Hvordan å høste Acacia

Akasie trær vokser opprinnelig i Middelhavet, som strekker seg fra India til Egypt og andre deler av Nord-Afrika. Disse trærne er hovedsakelig verdsatt for sine duftende rav sap kalles gummiacacia eller gummi arabicum. Ifølge Saudi Aramco World, middelalderens skriftlærde og kunstnere blandet gummiacacia i sine blekk og maling for å gjøre dem mer levende. I dag, produsenter bland det inn i litografi blekk og flaske drikkevarer. Det hjelper blekket flyte jevnt og holder smaken jevnt suspendert i de drikker. Moderne hedninger ofte brenne det i røkelse for å hjelpe meditasjon og sol staver. Du kan høste denne tannkjøtt selv hvis du har tilgang til et akasietre.

Bruksanvisning


•  Harvest-gummiacacia i midten av november når sevjen begynner å sive gjennom sprekkene i barken. Kraftig regnvær hjelpe denne prosessen; hvis voksende dine egne akasie utenfor sine hjemland, vente til etter den regnfulle delen av året i ditt område.

•  Resultat en lang, tynn rektangel i barken på et akasie gren. Bruk tuppen av kniven for å skissere et rektangel ca 3 meter lang og 1 til 2 inches bred.

•  Skyv bladet på kniven under barken på toppen av rektangelet for å løsne den, og skrelle barken bort med fingrene. Ikke ta mer enn én bark stripe fra hver akasie treet for å unngå alvorlige skader.

•  Vent omtrent en måned. Saft, eller tannkjøtt, vil sive ut av kuttene og kjøre ned filialen, og skaper store, eggformede masser av saft. Løsne hauger rundt kantene med kniv og sette dem i en plast kar.

•  Spre massene av akasie saft på en plast presenning på et kjølig og tørt sted. Dette hjelper saft stivne helt. Lagre dem i en forseglet plastbeholder. Høste flere hauger fra treet eller trær for ca tre uker, og deretter la treet eller trær for å helbrede.