Hovudside

Hvordan Grow Flowers Fra Seed Ved hjelp av en bærbar drivhus

by Walther

Hvordan Grow Flowers Fra Seed Ved hjelp av en bærbar drivhus

Bærbare Drivhus er en velsignelse for gartnere fordi deres enkle design gir mulighet for en rask oppsett, og deres lette konstruksjoner bryte ned lett å muliggjøre flytting når årstidene endres. Den varme, fuktige omgivelser gir de gjør det mulig å få en hoppe på våren planting av spirende frø som helst på året. De fleste kommersielle selskaper gjør bærbare Drivhus med lett metall eller PVC rammer og en klar vinyl cover, men mange hjem gartnere konstruere sin egen bruker resirkulert glass ruter eller plast ark. Enten du har kjøpt en bærbar drivhus, eller ønsker å lage din egen, husk at varme, lys, fuktighet og luftsirkulasjon er faktorer som påvirker frøspiring.

Bruksanvisning


•  Fyll hver celle av planting brett med organisk potting mix. Dempe potting mix med sprayflaske. Plante frø i hver av skuffen celler i henhold til instruksjonene på blomsten frø pakke.

•  Bestem den beste plasseringen for din drivhus. I løpet av vintermånedene, er et område som mottar full sol for det meste av dagen som regel best. Sør og sørøstlig vendt steder generelt gi den beste belysning. Under varme sommermånedene, vil et sted som mottar moderat filtrert lys redusere sjansene for baking dine frøplanter. Sjekk frø pakker for spesifikk informasjon om belysning behovene til den enkelte planter. Planter som ikke har tilsvarende belysningsbehov gjøre det bedre i egne veksthus.

•  Reguler fuktighet inne i drivhuset. Mens de fleste frø lett spire i varme, fuktige forhold, for mye av det gode resultater i problemer med mugg, sopp og mugg, som vil drepe dine frøplanter og fraråder blomstring. Selv om det skulle være en lys film av fuktighet på innsiden av veggene i drivhuset, bør det ikke være så mye at den kondenspotter opp på gulvet i drivhuset. Plassere drivhuset på jord som drenerer fritt er best, men fôr gulvet i drivhuset med grus, eller plassere planting skuffer på klosser for å heve dem opp fra bakken hjelper også. Plasser planting skuffer inni drivhuset. Legg dem på hyller, hvis du bruker et kommersielt produsert drivhus; ellers heve skuffene av bakken med murstein.

•  Opprettholde sunn luftsirkulasjon inne i drivhuset. Uten skikkelig luftsirkulasjon, vil frøene råtner i stedet for spirende, og blomster vil være sårbare for skadedyr. De fleste kommersielle bærbare Drivhus har ventilasjonsspjeld nær toppen av taket eller vents nær bunnen for å tillate luft å strømme gjennom. Dette bidrar til å redusere temperaturen når det er nødvendig, samtidig å hemme veksten av sopp og mugg. Frøene vil ikke vokse i et helt lukket i miljøet. Blomstrende planter som krever insekter for forplantning trenger vents for tilgang. Blomstrende planter som har lav luftfuktighet behov nytte av å ha permanent åpnet flaps, mens planter som trives under høyt luftfuktighet krever bare en time eller to av ventilasjon en dag.

•  Vann plantene dine grundig, men la dem renne godt. For mindre veksthus, er en sprayflaske tilstrekkelig til å gi nok fuktighet mellom hver vanning. For større drivhus, en mister feste på en hageslange fungerer godt. Sikt på en fuktig miljø, snarere enn en sump.

Tips og advarsler


  • Flytt drivhus etter årstidene og blomstrende planter du velger å vokse. Ta kontakt med en profesjonell hjemme-og-hage ditt senter for råd om hvordan å vokse spesifikke blomstrende planter i et drivhus miljø.
  • Bruk en liten sirkulerende vifte for å flytte luft rundt når temperaturen er for varmt eller kaldt. Plasser viften på murstein eller på en hylle over bakken og slå innstillingen til oscillerende.
  • Sopp, mugg og mugg er vanskelig å utrydde en gang etablert. Sjekk din drivhus daglig og justere betingelsene som nødvendig for å hindre dem fra å få fotfeste.