Hovudside

Slik fjerner Rust fra linoleumsgulv

by Walther

Slik fjerner Rust fra linoleumsgulv

Linoleumsgulv er generelt lett å vedlikeholde og holde seg godt mot vanlig slitasje. Dette er fordi linoleum er laget av naturlige materialer som opprettholder sitt utseende som de gamle. Imidlertid er linoleum ikke ugjennomtrengelig for rust flekker. Fuktighet eller skitt på metallvarer eller møbler kan resultere i en overføring av rust på linoleum. Heldigvis fjerne rust shouldnâ € ™ t være et problem, som linoleum er ganske lett å rengjøre.

Bruksanvisning


•  Fyll en bøtte med varmt vann og dempe din mopp. Gå over rust flekker med fuktig mopp først og skrubb lett. Dette er den minst selvheftende metode du kan forsøke å rense linoleumsgulvet. Det vil hindre enhver voks fra å bli strippet bort. Hvis rust flekker ikke kommer ut med en mopp alene, til youâ € ™ ll behov videre til trinnene nedenfor.

•  Kjøp en nylonbørste hvis du dona € ™ t egen en. Børstene kan finnes på de fleste kjøpesentre og supermarkeder. Bruk pensel til å forsiktig buff rust flekker på linoleum. Ikke bruk mye press eller skrubbe for hardt, da dette kan ripe opp linoleum.

•  Kombiner omtrent en halv kopp eddik med én liter vann om flekker forbli selv etter rasping med nylonbørste. Bland vann og eddik i bøtte og mopp rust flekker med løsningen.

•  Form en skurepasta som en siste utvei. Bland omtrent to spiseskjeer natron med to spiseskjeer med eddik og bruke lim til rust flekker. La lim til å forbli på flekken i 3-5 minutter og skrubb lett med nylonbørste. Fortsett til rustflekker har blitt helt fjernet.