Hovudside

Slik fjerner Vegetabilske Flekker

by Walther

Slik fjerner Vegetabilske Flekker

Grønnsaker er bra for kroppen din, men ikke så bra for klærne. Før du kaster ut din favoritt skjorte på grunn av en grønnsak pasta saus flekken, prøve å fjerne flekken og sparer skjorte. Som med alle flekkfjerning innsats, må du vite hva du fjerne for å bestemme den beste tilnærmingen - så vurdere alle elementer av flekken. For eksempel, ville gulrot juice flekker bli behandlet annerledes enn en gulrot ostekake flekken. Ostekake inneholder både grønnsaker og meieri protein, mens juice er alle veggie.

Bruksanvisning


Grønnsaker Only


•  Mål vaskemiddel i henhold til produsentens instruksjoner og putte den i vaskemaskinen.

•  Legg farget klær inn i vaskemaskinen. Være helt sikker på at du arbeider med en grønnsak-bare flekken, som det du er i ferd med å gjøre vil sette andre typer flekker og gjøre dem utrolig vanskelig å fjerne. For eksempel, hvis du droppet en deli grønnsaksskuffen i fanget ditt, vil du ha en veggie-bare flekken. Hvis du droppet en deli grønnsaksskuffen og dip i fanget ditt, vil du ha en vegetarisk og protein flekken, som krever forskjellig behandling.

•  Vask grønnsak-farget klær i varmt vann. Med kraften i varmt vann og vaskemiddel kombinert, bør flekken kommer ut så lenge du behandler den umiddelbart.

Grønnsaker og protein


•  Ta grønnsaks og protein-farget klær så snart du kan. Suge den i kaldt vann.

•  pretreat flekken med vaskemiddel og mer kaldt vann. La flekken suge i vaskemiddel og kaldt vann i noen minutter, deretter skrubbe farget området med en nylon skrubbebørsten. Hvis stoffet er delikat, bare suge med kaldt vann og vaskemiddel og hoppe over skrubbing.

•  Vask forbehandlet farget klærne i vaskemaskinen med kaldt vann og vaskemiddel. Unngå varme eller varmt vann, da disse temperaturene kan sette proteinflekker.

Tips og advarsler


  • Debatten om hvorvidt en tomat er en frukt eller en grønnsak fortsetter til denne dag. Det regnes som en grønnsak fra en hagebruk synspunkt, så hvis du hage, finner du tomat frø med de av andre grønnsaker. Imidlertid tomat botanically anses frukten av tomatplante, på grunn av sin struktur. Med henblikk på flekkfjerning, behandle den som en grønnsak; en fire-ost tomatsaus flekken ville være håndtak som en grønnsak og protein kombinasjon.