Hovudside

Vegetabilsk Hage for Ohio State

by Walther

Vegetabilsk Hage for Ohio State

Den fruktbare jord mellom Great Lakes og Ohio River er ideell for kommersielle plantedyrkere og bakgård gartnere likt. Voksende dine egne grønnsaker er en økonomisk måte å strekke maten budsjettet, og Ohio er varme somre bety masse friske valg.

Ved å plante


Konsultere USDA hardførhet sone kartet for å bedre forstå hvordan klimaet påvirker planting i ditt område. Kjølige sesongen grønnsaker som salat, brokkoli, grønnkål og greener kan plantes i slutten av april, mens varme årstid grønnsaker som tomater, meloner, paprika, bønner og agurk må vente til faren for frost er over ved midten til slutten av mai Avhengig av vekstsonen.

Jord


Mens Ohios jord er næringsrikt, store deler av staten sitte på hard leire. Har din jord testet av din lokale samarbeid forlengelse kontor hver vår før planting for å bestemme hvordan vi skal endre den til å bryte opp eventuelle leiravsetninger.

Planting Season


Ohios tre-sesongen vekstsesong betyr mange muligheter for å dyrke grønnsaker hvis timet riktig. Plant kjølige sesongen planter i april innhøstingen i slutten av mai og erstatte med varme årstid valg. Når de er klare for plukking, kan en ny runde av kule-sesongen plantene plantes til å vokse inn i høst.