Hovudside

Hvordan lage en Oppvarming Åpning i Duct Work

by Walther

Når du installerer duct arbeid, må du skjære hull i den for å gjøre rede for register åpninger og å gi åpninger for din gren rør arbeid. Duct arbeid selges som sømløse lengder fordi det er lettere å kutte hull i feltet enn å selge tilpasset duct arbeid for ulike størrelse hull og tar høyde for mange mulige plasseringer av disse hullene. Du trenger enkle ark metallredskaper for å skjære ut hullet.

Bruksanvisning


•  Marker ut hullet på stykke duct arbeid. For eksempel, hvis du ønsker å kutte en åpning for en 12-by-6 register, vil du merke ut en 12-by-6-tommers hull på ønsket sted. Hvis du trenger å koble en 6-tommers grenkanal, vil du trenger å spore en 6-tommers sirkel på riktig sted.

•  Bor et 1/2-tommers hull i det merket ut åpning. Det kan være hvor som helst i åpningen, selv om den virker best hvis den er på innsiden av en av de markerte linjer.

•  Skyv dine klipp inn i hullet og skjær langs hele linjen. Når du får hele veien rundt, kan du fjerne den cut-out stykke metall.

Tips og advarsler


  • Bruk tykke hansker når du arbeider med metallplater. Skinnhansker fungerer best. Du trenger disse for å hindre stygge kutt fra metallet.