Hovudside

Slik fjerner kalk buildup i Dusjer

by Walther

Kalk er en felles problemer i områder med høyt kalkinnhold i grunnvann. Hvis du bor i et område med høye kalk nivåer vil du legge merke til den etser hvite skala som bygger seg opp over alt vann kommer i kontakt med din dusj. Kalk kan fjernes med et lite perserverance.

Bruksanvisning


Komme ned til virksomheten


•  Prøv å fjerne kalk fra din dusj med eddik. Hvis du har et tynt lag med kalk du kan være i stand til å fjerne den ved å skrubbe dusjen med en svamp dyppet i eddik. Hvis vekten er sta eller tung, må du suge dusjen i eddik for et antall timer eller gjerne over natten. For å suge din dusj i eddik, mette noen gode kvalitet tørkepapir med eddik og lim dem på veggene dusj. De bør holde seg til veggene så lenge de forblir våt. For mindre områder kan du suge bomull baller og kile dem på områder med kalk. Etter dusjen har hatt god tid til å suge, skrubbe av kalk.

•  Prøv en kommersiell kalk remover som Lime Away hvis kalk i dusjen er for sta for eddik. Selv med kommersielle produkter, vil du trenger å suge dusjen i løsningen. Du kan bruke den samme papirhåndkle og bomullsdott metode med kommersielt produkt, men sørg for å bruke gummihansker når du håndterer renere. Følg emballasje instruksjoner.

•  Resort til å bruke en pimpstein pinne hvis det er nødvendig å fjerne veldig tykk kalk som er å motstå selv den kommersielle kalkfjerner. En pimpstein stick er en type lavastein som er gode til å fjerne kalk. Du bare våt stein og gni den over kalk og det smitter som magi. Ikke bruk en pimpstein på blanke eller ripe stand overflater som krom. Du kan finne en pimpstein eller pinne i de fleste Vaktmester forsyne butikkene.

•  Tørk av den nylig lime-fri dusj hver gang du tar en dusj. Dette vil hindre at kalk fra re-forming. Hvis vannet ikke sitte på veggene dusj den kalk vil ikke ha en sjanse til å danne. En nal er også et flott verktøy for å fjerne overflødig vann fra dusjvegger.

Tips og advarsler


  • Sørg for å ventilere badet ditt når du bruker kalk fjerning produkter. Røyk kan være farlig for helsen din og vil sannsynligvis føre til en hodepine.