Hovudside

Hvordan Tørk Lingerie på en Rack

by Walther

Hvordan Tørk Lingerie på en Rack

Dyrt og delikat, undertøy inkluderer bh, truser og andre intime klær. Klær, som andre plagg, er lett vaskes i ditt hjem vaskemaskin samt for hånd i en vask. Når vaskeprosessen er fullført, er det viktig å tørke undertøy riktig, på et tørkestativ, for å holde den fra rynker og krymper. En varm tørketrommel vil skade materialet, og sette undertøy i en skuff våt vil føre til at stoffet til å forme og utvikle en lukt.

Bruksanvisning


•  Ta ditt undertøy fra din vaskemaskin eller vask og plassere dem på en ren, flat overflate. Rull hvert element i et stort håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke vri ut plaggene for hånd - dette vil føre til rynker.

•  Plasser et tørkestativ inne i ditt hjem badekar eller i et område som inneholder fliser eller betong gulv, for eksempel et vaskerom, patio eller lignende område. Ikke plasser stativet i direkte sollys. Sollys kan føre til at undertøy å falme.

•  Plasser de mindre biter av undertøy flat på den øverste delen av stativet. Når tørking BH, forme BH kopper oppover slik at alle sider av stoffet kan tørke.

•  Bruk plast klyper til å henge større stykker på stativet. Sørg for at eventuelle stropper henger utenfor av plaggene for tørking.

•  Sjekk plaggene med jevne mellomrom og fjerne dem fra stativet når den er tørr.

Tips og advarsler


  • Hvis du har en stor mengde av undertøy å vaske / tørke og en liten tørkestativ, bryte opp plaggene i flere belastninger slik at du ikke overbelaste tørkestativ, noe som kan føre til at noen av elementene for å ikke tørke skikkelig.