Hovudside

Hvordan Isoler Belly av en Mobile Home

by Walther

Hvordan Isoler Belly av en Mobile Home

Isolerende Underbelly av mobilen din hjemme er den mest kostnadseffektive metode for å styre oppvarming og kjøling kostnader. Bruk passende isolasjon slik som R-19. Isolering av undersiden av en enkelt bred tilhenger tar en ettermiddag med riktig planlegging. To personer til for å isolere en dobbel bredde.

Bruksanvisning


•  Inspiser undersiden av mobile hjem for skader, hull eller eldre isolasjon eller plast. Fjern den eldre isolasjon og plast. Fjern eventuelle reir eller rusk late fra undersiden av gulvet. Forsegle alle hull med tre utskjæringer eller isolasjon stappet inn i hullene.

•  Steng av vannet og strøm til mobile hjem. Hekt av VVS og ledninger koblet til strukturen. Flytte rør og ledninger ut av veien. Feste ledninger og sette rørene på bakken i nærheten.

•  Rull ut isolasjonen. Installere isolasjon mellom gulvbjelkene arbeider fra de fremre støttebjelker bakover. Start rulle på hver side mellom den første og andre bærebjelker. Still isolasjon med papiret backing viser. Brette isolasjonen mellom bjelkene som du avanserer over rammen til motsatt side. Fest isolasjonen ved hjelp av støtte ledninger festet til rammen. Gjenta prosessen mellom hvert sett av bjelkene til tilhengeren er fullstendig isolert.

•  Koble avløp og kabling. Forsegle sømmene av rørene for å unngå lekkasjer i isolasjonen. Isolere rør og kanaler hvis nødvendig.

•  Rull stoffet roll. Tack stoff rulle over isolasjon, rør, rørledninger og kabler for å gi dekker under traileren. Bruk flere store kvadrater av stoff til å dekke undersiden av tilhengeren. Overlapping stoffet for å sikre at ingen av gap.

•  Sett listene rundt mobile hjem. Kast gammel isolasjon og rusk. Plassere rusk og fjernet materiale i plast plenen poser for fjerning.