Hovudside

Fakta om Remodeling et hjem

by Walther

Fakta om Remodeling et hjem

Ombygging eller renovere et hjem innebærer valg.

Hvis du er en Oppussing entusiast med ferdigheter til å fullføre hjem remodeling jobb selv, som VVS, elektriske ledninger, trearbeid eller lakkering og maling og mur arbeid, kan du spare store penger.

Dersom, på den annen side, lommene er dype eller du mangler selvtillit eller ferdigheter for å kunne takle Oppussing prosjekter selv, leie en entreprenør. De beste kandidatene skal levere minst tre referanser fra tidligere kunder, samt et arbeid portefølje av tidligere jobber en anmeldelse.

Betydning


Jo eldre hjemme, jo mer sjanse noe bryte, mislykkes eller rett og slett slites ut.

Når de vurderer hvor mye du skal takle, ta hensyn til hvor lenge du har tenkt å forbli i hjemmet og formålet med ombygging eller renovering jobb. Kjøkken og bad vanligvis holder den mest annenhåndsverdi og er blant de mest populære og kostbare hjem remodeling prosjekter.

En fersk maling jobb - som du vanligvis kan gjøre selv - gjør hjemmet vises rene og stelt med minst mulig kostnad.

Male et rom


De fleste huseiere kan male et rom. Kjøpe nok maling til å gjøre jobben: Beregn hvor mye veggplass, og kjøpe liter maling tilsvarende. Maling kostnader spenner fra billig (under $ 20 per gallon) til $ 30 per gallon og utover.

Den beste fargen kamp er på den opprinnelige kjøpstidspunktet, og kjøpe en ekstra liter eller gallon av maling er et sikkert kort. For ekstremt store prosjekter, kjøpe en fem-gallon beholder, der det er mulig, og dermed jevn farge.

Velg Prosjekter Ifølge ferdighetsnivå


Systemer prosjekter som elektro, VVS, varme, vann og kloakk og taktekking er store remodeling prosjekter. Takle disse bare hvis du har erfaring eller ønske om å lære.

Lokale entreprenører har rykte å opprettholde, så se etter en med erfaring og referanser for den aktuelle jobben, som lakkering av tregulv, reparere murverk eller installere et bad.

Intervju entreprenører og få referanser første. De fleste entreprenører tilbyr gratis estimater. Be om et kostnadsoverslag, og er enige om å projisere tidsfrister før du signerer kontrakter.

Materialer List


Legg ut en plan for hvert prosjekt før du kjøper materialer. Beregne kostnadene så mye som mulig før du gjør jobben for å sette forventninger og til slutt spare tid og redusere kostnader. Kostnader for hjem remodeling jobber kan variere mye. Shopping på "big box" steder kan tilby noen kostnads ​​rabatter, samt en svimlende rekke produkter. Små og mellomstore bedrifter kan tilby bedre kundeservice, gratis levering og har konkurransedyktige priser.

Hensyn og fallgruver


Lever midt i et renoveringsprosjekt krever mot. Fra oppvasken i en vask eller badekar mens kjøkkenvasken er erstattet, å håndtere støv og lakk røyk fra parkettdekke lakkering, fullført ombygging og renovering prosjekter er sin egen belønning.

Fordeler


Dyktige gjør-det-selv huseiere kan spare tid og penger ved å fullføre oppussing og ombygging prosjekter selv, mens du legger verdifulle oppgraderinger til hjemmet.

Bryt prosjektet i håndterbare deler og satt et mål ferdigstillelse dato. For eksempel kan du male en gjennomsnittlig spisesal i en dag eller over en helg, avhengig av hvor lenge og hardt du vil jobbe.

Installere innramming og ark rock til vegg partisjonere et stort rom og lage to mindre rom tar mer tid, dyktighet og penger.

Advarsler


Noen hjem remodeling prosjekter krever bygging ferdigheter utover det grunnleggende. For eksempel, lakkering tregulv krever gulvsliping enheter, respiratorer og hørselvern. Gulvsliper er tunge, og krever endring slipeplater ofte. Commercial Sanders kan huljern gulv hvis igjen på ett sted for lenge. Sørg for at dine ferdigheter er opp til oppgaven, og vite når du skal leie en hederlig profesjonell.