Hovudside

Skifte Hardie Plank Siding

by Walther

Skifte Hardie Plank Siding

Hardie planke ytterkledning er laget av et betongmateriale som er mottakelig for bulker. En bortkommen hammer streik, eller skade fra en bil eller plen utstyr, kan lett ding overflaten. Hvis Hardie planke er skadet, kan den enkleste løpet av handlingen være å erstatte det. Avhengig av hvor dyktig du er med en hammer og brekkjern, kan det ta en ettermiddag eller mer å fullføre dette prosjektet.

Bruksanvisning


•  Vurdere skade på ytterkledning planker. Legg merke til hvor mange planker er berørt, og hvor dypt skaden er. Også oppmerksom på hvordan styrene er installert. De fleste er spikret rett på veggen med standard 1-tommers spiker eller skruer. Hvis hodene på negler er tettet igjen, kan det ta litt tid å finne dem alle.

•  Fjern spiker og skruer, fester både overlapp øvre planker og planker under. Bruke et brekkjern for å fjerne spiker og en drill med en Phillips bit å ta ut skruene. Om nødvendig, skrape ut caulk over spiker og skruehoder med en barberhøvel.

•  Skyv skadet planke (eller planker) ut fra under de overlapp øvre planker. Mål åpningen med et målebånd og kuttet en ny planke til denne bredden med en sirkelsag. Skyver en ny planke inn i åpningen under den overlappende planken for å erstatte den skadede planke.

•  Fest planke til hjemmet med en luftkanon og negler, eller med skruer og en elektrisk drill, for å matche din eksisterende installasjon. Dekke hodene på spiker eller skruer med utvendig hjem tetningslister og la det tørke som angitt på drivning instruksjoner.

Tips og advarsler


  • Matche fiberretningen på reparasjon planke til korn på de eksisterende planker for de beste resultatene.