Hovudside

Hvordan Voks VCT Floors

by Walther

Hvordan Voks VCT Floors

Vinyl komposisjon flis (VCT) etasjer er ideelle for vanlige nytte mellomrom i hjemmet, for eksempel bad, kjøkken, vaskerom og pantry områder. Den lave kostnader, enkel rengjøring og eksepsjonell holdbarhet er noen av de store fordelene med VCT gulv. Utover en periodisk voksing, er VCT nærmest vedlikeholdsfritt. Når den tid kommer, er oppgaven med voksing en VCT gulv grei når du har de riktige produktene.

Bruksanvisning


•  Bland den riktige mengde VCT voksløsning i en bøtte, i henhold til produsentens instruksjoner.

•  Fukt en rayon mopp i bøtte med voks løsning, vri litt og begynne å bruke voks til gulvoverflaten i et hjørne, frem og tilbake over gulvet overflaten i glatt, selv, overlappende strøk. Med en ren klut, tørk av voks løsning som sprutes grunnkort eller vegger. Prøv å jobbe fra den ene siden mot rommet døråpning for å forebygge behovet for å gå på den ferske vokset gulv.

•  La vokset gulvet tørke grundig.

•  Påfør minst tre fulle strøk av voks løsning over gulvet og la hvert program for å tørke godt før du påfører neste strøk.

Tips og advarsler


  • For å gjøre en grundig jobb, bruke en kvalitet vinyl-gulv stripper produktet først, for å strippe bort alle de innebygde opp gammel voks før man søker en ny voks belegg på gulvet.
  • Vinyl komposisjon fliser på gulv trenger vanligvis et minimum bruk av tre strøk med ny voks for å gi en varig finish, og så mange som fem strøk for noen gulvareal lagt over gjennomsnittet mengder foten trafikk.