Hovudside

Naturlig Ovn Rengjøring tips

by Walther

Naturlig Ovn Rengjøring tips

Kommersielle ovnsrens inneholder sterke kjemikalier som kan fylle hjemmet ditt med farlige rester og røyk. Disse kjemikaliene kan føre til en mange negative helsemessige problemer for deg og din familie. Heldigvis finnes det naturlige ovn rengjøring tips som vil rense og fjerne lukt ovnen uten å bruke dyre og farlige kjemikalier.

Ammoniakk


En vanlig ingrediens i kommersielle glass rengjøringsmidler, vil ammoniakk myke opp sot belegg ovnen vegger. Fyll en skål med klar, ikke-skummende ammoniakk og sette bollen på en cookie ark. Plassere elementene på risten i ovnen og lukk døren. La ammoniakk sit i ovnen over natten. Den røyk ammoniakk naturlig produserer vil løsne skitt slik at du enkelt kan tørke veggene i ovnen ren med en svamp fuktet i kaldt vann.

Eddik


Eddik er en helt naturlig renere som løser opp fett og skitt mens deodorizing ovnen. Fyll en sprayflaske med ufortynnet destillert hvit eddik. Spray ovnens vegger med eddik og la den sitte i flere minutter. Mens eddik er soaking, Fukt en ren svamp i kjølig vann og plasser i mikrobølgeovnen. Varm svampen i 20 sekunder. Tørk av ovnen veggene rene med oppvarmet svamp. Fortsett bruke eddik og - når svampen blir tilsølet og kjølig - skyll svampen rent i kaldt vann og varme i mikrobølgeovnen i 20 sekunder før du renser ovnen.

Bakepulver


Natron - som eddik - er en naturlig deodorizer og renere som fungerer på mange overflater. Bland like deler vann og natron i en container. Skrubb ovnen vegger med en svamp og natron blandingen. Start på taket og jobb deg nedover innsiden av ovnen skrubbing med svamp fuktet i natron blandingen. Skyll rester av ovnens vegger med en ren klut fuktet med kaldt vann.

Sitronsaft


Naturlig syrlig karakter av sitroner gjør dem en vanlig ingrediens i kommersielle rengjøringsprodukter. Sitronsaft vil oppløse fett og skitt på innsiden av ovnen samtidig la en frisk, sitrusduft i kjøkkenet. Fyll en sprayflaske med like deler vann og sitronsaft. For tøffere jobber, bruke ufortynnet sitronsaft. Tåke ovnens vegger med sitronsaft og la trekke i 10 minutter. Tørk innsiden av ovnen ren med en fuktig klut eller svamp. Fortsett på denne måten til du har grundig rengjort på innsiden av veggene.