Hovudside

Hva er levetiden for en Peach Tree?

by Walther

Hva er levetiden for en Peach Tree?

Ofte sett i vårblomstrende med vakre rosa eller rosa og hvite blomster, er fersken treet et fantastisk skue. Interessen for voksende din egen fersken treet passerer gjennom mange folks sinn. Å vite hvordan å dyrke det, hvor lang tid vil det ta å frukt, hvor lenge den lever og hvordan å ta vare på er det viktig å ta på prosjektet.

Spesifikasjoner


Vokser opp til høyder på 25 meter eller mer, bærer silkeaktig rosa, litt søte blomster og lange, grønne blader, fersken treet er definitivt elsket av alle som eier eller vokse en. De fleste fersken tre eiere elsker når deres tre blomster, noe som gir et show av et komplett sett av delikate rosa blomster, og deretter når innhøstingen tid kommer og det bærer masse friske, søte fersken.

Typer


Hvor du bor vil gjøre forskjell i hva slags fersken treet kan være lurt å plante. Du bør basere avgjørelser også på treets hardførhet, sykdomsresistens og kvaliteten av frukt. Cresthaven, Frost Peach og Polly White Peach kan stå noen av de kjøligere temperaturer. Den O'Henry Peach og Garden gylne Peach trenger litt varmere temperaturer til å trives godt.

Tidsramme


I de fleste tilfeller vil fersken trær bo hvor som helst 8-15 år, avhengig av klimaet der de er plantet, jorda de er plantet i og deres omsorg. De fleste fersken trær vil modnes et sted mellom fire og ti år og produsere en "gjennomsnittlig tre bushels" av fersken per plukke sesongen.

Advarsler


Beskytte fersken treet fra skadedyr, for eksempel fersken treet borer som er kjent for å angripe stammene av fersken trær, er svært viktig. Ved hjelp av en insektmiddel som er spesifisert til å hindre tre boremaskiner anbefales før et angrep oppstår. Også forebyggende spray brukt under fersken treet sovende stadium for brun råte og bakterielle plassene er foreslått for å holde treet sunt i løpet av sine normale blomstring og fruiting etapper.

Fun Fact


Fersken vitenskapelige navn, Persica, var basert på området fersken ble antatt å ha først kom fra, som nå er Iran nå, og pleide å bli kalt Persia. Det har blitt funnet nylig at fersken faktisk stammer fra Kina kan dateres så langt tilbake som det tiende århundre. Fersken ble ikke introdusert til USA før en gang i løpet av det syttende århundre.