Hovudside

Hvordan kan jeg designe en liten Old English Garden?

by Walther

Hvordan kan jeg designe en liten Old English Garden?

The Old English cottage garden benytter en uformell design. Full av tett beplantning og en blanding av spiselige planter, urter og blomster, skaper den gamle engelske hagen en grasiøs og sjarmerende landskapet. Gartnere skapte de første Old engelske hager av praktiske grunner, med vekt på nytteplanter. Blomster ble brukt til å legge farge i mellom flere viktige plantings.

Bruksanvisning


•  Mål området der du ønsker å plante hagen din. De fleste gamle engelske hager var liten og tett beplantet. Begynn i det små og utvide over tid.

•  Tegn utformingen av området på millimeterpapir. Dette gir deg en visuell sted å planlegge din design.

•  Begynn å legge busker, blomstrende busker og trær til hagen design. Den tradisjonelle Old English garden var vedlagt. Ved hjelp av busker å skissere hagen vil gi et lukket appell. Roser, evergreens og blomstrende busker med duftende blomster er tradisjonelle plantings.Choose dverg frukt og andre små blomstrende trær.

•  Legg urter og andre flerårige blomster til hagen design. Urter var avgjørende i Gamle engelske hager. De ga duft og mange kulinariske og medisinske bruksområder for gartneren. Urter legge tekstur og interesse for den moderne versjonen av den gamle engelske hagen. Tenk lavendel, rosmarin, salvie og basilikum som valg for hagen din.

•  Velg en rekke grønnsaker som skal inkluderes i design. Grønnsaker var en integrert del av den engelske hagen landskapet. De fargerike blomster av klatring pole bønner, de røde modne tomater og en rekke grønne blader legge tekstur, farge og verktøy til hagen din design.

•  Tuck blomster i designet hvor de passer. Gamle engelske hager har en overflod av levende, frodige blomster. Duftende og fargerike blomster være tro mot den opprinnelige designen. Typiske Gamle engelske hager inneholde tulipaner, valmuer, ringblomster, geranier, glem-me-nots og stemorsblomster.

•  Identifisere vertikale områder som vil håndtere klatring vinstokker og krypende planter. Sukkererter, blåregn og eføy opprette en lodd effekt legge eleganse til design.

•  Begynn å plante din gamle engelske hagen, etter utformingen lagt ut på papir.