Hovudside

Hvordan Kill Outdoor Ferns

by Walther

Hvordan Kill Outdoor Ferns

Over 12.000 arter av bregner vokse rundt om i verden, i en lang rekke miljøer. Like vakker som bregner kan se, kan de spre seg vidt og bli en plage. Noen, som bregner, har vist seg å være kreftfremkallende. Som bregner har eksistert i 300 millioner år, ita € ™ s ikke overraskende at å bli kvitt dem ISNA € ™ t enkelt. Men det kan gjøres.

Bruksanvisning


•  Bruk ikke-kjemiske utrydding metoder som den første linjen i angrep, hvis du er en organisk gartner eller har spørsmål om bruk av kjemiske plantevernmidler. Graving eller trekke opp bregner kan være effektive for et lite område. Bregner spredt ved å sende ut løpere fra deres rotstokken, så sørg for at du blir kvitt alle disse for å hindre gjenvekst.

•  Plasser ark av plast, tarps eller gamle tepper over en bregne stand - eller en som youâ € ™ ve fjernet for hånd. Denne metoden, kalt jord solarization, bruker varmen fra solen på dekket området - pluss en mangel på oksygen - å drepe alle deler av bregne, inkludert rotstokken. Jord solarization kan ta ett eller to år til å jobbe.

•  Bruk en kjemisk ugressmiddel. Den ene antas å være best egnet til å drepe utendørs bregner er glyfosat, som selges under mange merkenavn. Følg nøye alle program- og sikkerhetsinstruksjoner på den kjemiske ugressmiddel etikett, for å drepe bregner i hagen din.