Hovudside

Slik fjerner plast Lim

by Walther

Slik fjerner plast Lim

Superlim er laget med små gummipartikler som gjør at det å binde godt til plast og ikke miste sitt grep. En felles klage med å bruke super lim er at de bånd raskt og ikke ta så lang tid å tørke, så når du setter sammen en plastmodell, er det en tendens til å faktisk lime plast til deg selv. Du kan få litt nervøs for liming fingrene sammen eller biter av plast, men trygg, annet enn det faktum at huden din er nå limt til noe; det er ingen andre skadelige bivirkninger til å ha lim på huden din.

Bruksanvisning


•  Fukt en bomulls firkantet eller slutten av en bomullsdott med aceton basert negl polish remover. Kontroller at du har en aceton basert remover, ellers denne metoden vil ikke fungere. Du vil vite at neglen polish remover har aceton ved å lese etiketten på neglen polish remover.

•  Tørk av området som har plast lim på det før limet er helt fjernet. Dette området kan være hud eller plast. Du må kanskje bruke mer enn en firkant eller bomullspinne, så ikke vær sjenert og bruke så mange du trenger.

•  Dypp ren klut i varmt såpevann og vri ut klut. Tørk området rent aceton.

•  La området lufttørke, eller fortsette med ved å gjenta denne prosessen til limet er helt renset av.

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke har aceton, kan du også prøve bare varmt såpevann eller et lim remover, eller malingstynner. Bare pass på at hvis du bruker kjemikalier for å rense området av med varmt såpevann etterpå.
  • Må ikke svelges limet eller fjerner eller ta kontakt med øynene. Dette kan føre til alvorlig irritasjon og Gift bør ringte umiddelbart.