Hovudside

Hvordan Clean Kitchen Air Vents

by Walther

Hvordan Clean Kitchen Air Vents

Det finnes to typer av luftventiler i gjennomsnittlig kjøkken: kanal vents og over-the-range hette vents. Kanal vents resirkulere luften i kjøkkenet gjennom den sentrale air condition og varmeanlegg. Range hette vents bidra til å fjerne fett, damp og ubehagelig lukt fra kjøkkenet. Over tid kan disse kjøkken vents bli belagt med fett og skitt. Det er viktig å rengjøre ventilene regelmessig for å holde dem fungerer som den skal, og for å forebygge brennende fett.

Bruksanvisning


Rengjøring en Kitchen Range Vent Hood


•  Fjern de sølvfarget metallfiltre fra ventilasjonshette. Suge dem i en løsning av varmt vann og en vanlig husholdning avfettingsmiddel slik som oppvaskmiddel. Tillate dem å forbli i oppløsningen inntil fettet har myknet.

•  Vask kjøkken ventilasjonsfiltre i varmt såpevann med en svamp eller tannbørste. Tørk dem med myk, ren klut.

•  Rengjør innsiden av ventilasjonshette med en husholdning avfettingsmiddel. Tørk bort overflødig renere med en ren klut. Tørk viftebladene for å fjerne fett og skitt. Vask utsiden av ventilasjonshette med en klut fuktet med varmt såpevann.

Clean Kitchen Air Duct Vents


•  Ta ventilene fra vegger og tak med en flat skrutrekker. Satt en plast bassenget inne i kjøkkenbenken og fyll den med varmt vann og en spiseskje med oppvask væske.

•  Sett på noen gummi kjøkken hansker. Skrubbe hull med en plast scrubber på begge sider. Bruk en gammel tannbørste for å fjerne eventuelle gjenstridige flekker eller fett som har gått seg fast i lamellene på kjøkkenet vent. Manipulere noen bevegelige deler for å få bedre tilgang til de skitne områder.

•  Løft plast bassenget opp og dumpe ut det skitne vannet. Skyll hver lufte grundig under varmt, rennende vann.

•  Bruk en gammel fille som en cut-up sokk eller utslitt kjøkkenhåndkle til tørk på kjøkkenet vent. Plasser fille ned på en benk og lå ventilen på toppen av det slik at gjenværende vann kan fordampe.

Tips og advarsler


  • Ikke forsøk å rengjøre kullfilter inni området hette. I stedet erstatte dem når de blir tilstoppet og dirty.You kan vaske rustfritt stål filtre i dishwasher.Depending på din modell, kan det hende du trenger å ta av frontpanelet fra ventilasjonshette med en skrutrekker for å rense den og nå viftemodulen.
  • Bruk aldri slipende pads som stålull for å rengjøre kjøkken filtre, luftventiler eller vent hette.