Hovudside

Hvordan du rengjør en Homelite Ranger luftfilter

by Walther

En Home Ranger motorsag er konstruert med to filtre: en hovedluftfilteret plassert under sylinderdekselet i forgasseren området og en motor prefilter bak start montering og viftehus baffel. Disse filtrene kan raskt tette med rusk og sagflis når motorsagen er i bruk. Som et resultat, må du få tilgang til og rengjøre dem etter hvert fem timers bruk, eller tidligere hvis du merker at motoren sliter eller røyke, for å unngå skade på din motorsag.

Bruksanvisning


•  Sett på et par briller som har beskyttende sidebeskyttelse og deretter flip tenningsbryteren på din Home Ranger motorsag til "Stopp". Flytt kjedet bremsen ved håndtaket, "Run" posisjon.

•  Se etter tre skruene i sylinderdekselet og deretter bruke en skrutrekker til å løsne skruene. Plasser kjedet bremsen bort fra håndtaket, den "brems" posisjon. Ta tak og løft dekselet ut fra din motorsag - fra fronten fulgt fra baksiden - og legg den til side.

•  Trekk choken og stang ut til "Full Choke" posisjon. Spray komprimert luft inn i hele området for å fjerne rusk og sagflis.

•  Finn filter på forsiden av området og deretter skru og sette av festeskruene som holder filter på plass. Sett hodet av en flat skrutrekker mellom filteret og bunnen av filterhuset. Vri håndtaket mot høyre litt for å låse opp filter fra huset og trekk deretter filteret fra din motorsag.

•  Blow rusk fra filteret på begge sider med trykkluft. Hvis filteret ser ekstremt skittent, vaske det i såpe, varmt vann. Skyll den grundig for å fjerne alle rester og legg den til side for å lufttørke. Etter det har tørket helt, setter det inn i huset - tappene nederst i første - og deretter fest den med festeskruene.

•  Skru og løft av start montering på siden av din motorsag. Ta av viftehuset hyllen og dra forfilteret unna. Blåse komprimert luft inn i motorhuset for å fjerne rusk og deretter blåse begge sider av filteret.

•  Sett filter til din motorsag og deretter returnere viftehuset hyllen og starter montering til din motorsag og sikker med skruene du fjernet. Returnere sylinderdekselet til sin posisjon og sikre det med sine skruer. Returnere choken og stang til "Kjør" posisjon.

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke har en boks med komprimert luft, reversere luftstrømmen på en butikk vac eller bruke en hårføner satt til ingen varme / kald luft for å blåse rusk fra forgasseren området og filtre.
  • Alltid erstatte luftfilteret etter at du har brukt din Home Ranger i 25 timer.
  • Alltid ren eller skift ut filtrene etter behov. Hvis du bruker din motorsag uten filter, kan rusk permanent skade motorsag.