Hovudside

Slik unngår du at tekningen slippage

by Walther

Takbelegg beskytte tak mot fuktinntrengning. De består normalt av sterk stoff, så som filt eller polyester, behandlet med vanntette materialer, slik som asfalt eller polyvinylklorid. Takbelegg er spesielt vanlig på flatere tak, som har en høyere risiko for vann buildup. Det er en risiko for et takbelegg gli ut av stilling etter at det er påført på et tak; forhindre dette bidrar til å beskytte din taket mer effektivt.

Bruksanvisning


•  Inspiser taket ditt regelmessig for å se etter tegn på fukt infiltrasjon av membranen. En vanlig kilde for å skli er fuktighet komme under det øverste laget av membranen og får den til å få blemmer eller lysbilde. Forsegle eventuelle brudd i membran så snart de oppdages. Følg tetting instruksjoner for din spesifikke membran, fordi prosedyren varierer avhengig av hva din membranen er laget av.

•  Gå på taket sakte og forsiktig når du inspisere det for å hindre at føttene sklir på membranen. Dette er ikke bare viktig for din egen sikkerhet for å hindre fall, også hindrer den vekten fra skiftende membranen.

•  Fei noe snø buildup med en kost eller en spade etter et snøfall for å hindre snøen i å trenge inn i membranen og forårsaker glidning.

•  Clear takrenner og nedløp på taket jevnlig til ytterligere hindre vann buildup på taket som forårsaker membran sklir. Klare takrenner hjelpe taket avløp raskere og mer effektivt.

Tips og advarsler


  • Takmembraner påføres på forskjellige måter, avhengig av materialet som brukes. Følg alle instruksjoner for installasjonen din spesifikke membran for å hindre videre slipping problemer i fremtiden.