Hovudside

Vinter Greenhouse Garde

by Walther

Vinter Greenhouse Garde

Selv gartnere som bor i varme soner som USDA soner 9-11 kan dyrke blomster og grønnsaker året rundt, gartnere i kaldere soner finne sine hager døende tilbake og går i dvale i høst, for å returnere (eller ikke) kommer våren. I slike situasjoner, mange gartnere flytte potteplanter i et drivhus for fortsatt å vokse, eller plante en ny drivhus hage for å starte på nytt. Uansett, vokser i et drivhus krever litt spesiell omsorg og omtanke.

Bruksanvisning


•  Forbered din drivhus før du flytter planter i. Sørg for at din drivhus har jobbet kunstig lys, en varmekilde, et drivhus fan og en vannkran. Se etter sprekker eller splittet synes i ytterveggen og forsegle dem med caulk å holde varm luft inn og kald luft ut.

•  Flytt planter i fra utendørs når temperaturen synke mot frost, eller plante nye planter for et drivhus hage. Bruk 3 til 5-gallon potter med dreneringshull for vegetabilske planter og 30-gallon potter med dreneringshull for nye frukttrær. Fylle pottene 3/4 fulle med en kombinasjon av en halv organisk kompost og halv rask drenering potting jord for å gi plantene god drenering og ernæring. Voksende planter i potter i drivhuset gjør at du kan flytte dem utendørs kommer våren.

•  Plasser planter i områder som får rett soleksponering. De fleste grønnsaker og blomster krever full sol for åtte timer om dagen, så plassere dem i midten av drivhuset, hvor de vil få nok lys. Plasser hardføre plantene i nærheten av de ytre kanter av drivhuset, og holde ekstremt følsomme planter i sentrum av drivhuset, vekk fra veggene.

•  Slå drivhuset fan på å gi plantene luftsirkulasjon og for å hjelpe til med pollinering når plantene er i blomst. Slå på varmeapparatet og lysene som dagene blir kaldere og kortere, for å opprettholde riktig temperatur og lys atmosfære i drivhuset. Bruke varmeapparatet og kunstig lys bare som supplement til naturlig temperatur og belysning. Bruk termometer for å overvåke temperaturen i drivhuset.

•  Vann plantene med minst 2 inches av vann i uken, og øke vanning når du slår på varme, lys og vifte, som disse elementene vil føre til at plantene tørke ut. Spray plantene en gang i uken med slangen for å øke fuktigheten i drivhuset, og holde klima dører og vinduer lukket for å holde varmen og luftfuktigheten innendørs.