Hovudside

Forseglet Keramisk platetopp Rengjøring

by Walther

Forseglet keramiske koketopper er en moderne versjon av en vanlig elektrisk ovn. Den slanke, moderne design av keramiske koketopper skjuler elektrisk element under glatt keramisk overflate. Denne designen gjør at ikke bare brukervennlighet, men enkel rengjøring. Unn din keramisk platetopp med forsiktighet og holde det rent, og det skal vare i mange år.

Søl


Hvis du søler noe på overflaten av keramisk komfyrtopp, tørke opp sølet umiddelbart hvis mulig. Bruk en fuktig papir håndkle eller svamp fuktet med vann sammen med oppvaskmiddel. Skyll av området med rent vann etter rengjøring med vaskemiddel. La overflaten tørke helt før du bruker den igjen.

Vann Flekker


Vann flekker kan være sta til å fjerne fra keramikk. Det beste alternativet er å bruke et kommersielt forberedt keramisk overflate renere. Påfør med en svamp. Hvis dette ikke helt fjerne flekken, suge et tørkepapir med vann og legg over flekken; tillate å sitte i ca 30 minutter. Scrub igjen for å fjerne flekken.

Brent Flekker


For flekker som har blitt brent på overflaten, bruke et barberblad for å skrape dem av. Mette flekken først med vann på et papirhåndkle i ca 30 minutter. Forsiktig skrape bort fastbrent materiale med en rett-edged razor. Pass på ikke å skrape i overflaten. Skyll med vann. Fjern eventuelle gjenværende flekker med passende keramisk renere og en svamp.

Med noen keramisk koketoppen, må du bruke slipende rensemidler og slipende kratt pads.