Hovudside

Shooting Star Hydrangea Plant Care

by Walther

Shooting Star hortensia er en del av Hydrangea macrophylla variasjon, og vokse lyse, hvite, dobbel-nivå blomster som er formet som stjerner. Disse er relativt hardføre planter som krever bare noen standard behandling.

Beliggenhet


Shooting Star hortensia krever en del skygge og en del sol i deres planting området og gjør best med morgensol og ettermiddag skygge for å holde plantene fra å brenne. Gartnere bør plante Shooting Star hortensia på steder som får full drenering og har nok plass til fabrikkens 3 til 5-fots høyde og spredning.

Jord


Shooting Star hortensia foretrekker litt sur jord som er løs og raske til å renne. Plante dem i en blanding av rask drenering jord og rik organisk kompost, med mulch blandet i.

Vann


Hortensia foretrekker konsekvent fuktighet, men god drenering. Anleggets beste suksess kommer med områder som drenerer raskt, men får 1 til 2 inches av vann i uken.

Gjødsel


Shooting Star hortensia er tunge feeders og nyte feedings på våren og deretter igjen i august. Disse plantene gjør best med balansert 10-10-10 gjødsel som er slow release.