Hovudside

Electric Wall Varme & Child Safety

by Walther

Electric Wall Varme & Child Safety

En elektrisk veggovn eller radiator gir varme til et bestemt rom i huset under kalde månedene. Denne type oppvarming enhet kan spare penger på strømregningen ved å redusere kostnadene for sentralvarme for et helt hus. Imidlertid kan en elektrisk veggovn også være en kilde til fare for barn som leker i samme rom.

Plassering


Hensikten med en elektrisk veggovn er å tilveiebringe varme for et bestemt rom i huset, noe som resulterer i oppvarmet metall på maskinen. Den veggovn kan plasseres på gulvet, som gir enheten med et sted i nærheten av en stikkontakt og lar varmen å stige og sirkulere gjennom rommet. Men legger dette også enheten ved et utkikkspunkt nysgjerrige små barn som kan bli tiltrukket av lysene, lyder eller varme, og ikke forstå faren.

Bestemme Danger


Slå av ovnen og inspisere enheten nøye med hansker. Se etter noen små sprekker eller skarpe metall som kan føre til fare for små hender, selv når enheten er slått av. Slå ovnen på og finne ut om enheten blir varm nok til å brenne eller skade barnet ditt. Teste dette med alle varmeinnstillinger tilgjengelig. Hvis du finner ut enheten kan være farlig for et barn, ta forebyggende tiltak for å sikre ditt barns sikkerhet.

Grunnleggende sikkerhet og forebygging


Ikke la et lite barn å leke uten tilsyn i et rom med en elektrisk veggovn. Vurdere å sette opp en lekeområde ligger borte fra varmeapparatet. Ordne møbler på en måte som blokkerer barns syn på ovnen mens ikke blokkerer varmeeffekt. Dette vil holde varmeren ut av barnets syn, mens passende leker fange hans oppmerksomhet. Du kan også kjøpe barnesikring porter som blokkerer av området rundt veggovn.

Radiator Cover


Vurder å kjøpe eller bygge en radiator deksel for din elektrisk veggovn. Dette bokser enhetens inne i en tre cover samtidig som det gir en skjerm på den ene siden slik at varmen å passere gjennom. Du kan også male eller designe dekselet, som kan forvandle en utsatt og potensielt farlig veggovn til en mer attraktiv møbel i hjemmet ditt. En skikkelig dekke vil også gi mer varme sirkulasjon i rommet og beskytte vegger og hengende gjenstander fra varmeskader.