Hovudside

Hvordan du fjerner blekk fra Natuzzi Skinn

by Walther

Hvordan du fjerner blekk fra Natuzzi Skinn

Natuzzi skinnsofaer er av høy kvalitet italienske møbler. Selskapets skinnmøbler kommer i to typer: Naturlige og Protecta. Møbler med ekte skinn har blitt behandlet med den opprinnelige egenskaper igjen i skjul. Disse egenskapene kan omfatte veining, insektbitt, arr og andre årringer. Protecta skinn er blitt dekket med et tynt lag av beskyttende film. Protecta skinnmøbler har en mer konsistent farge fordi lakken jevner ut ujevnheter i skinn. Holde Natuzzi skinnmøbler rene og flekkfrie er ikke vanskelig, men krever en liten albue fett.

Bruksanvisning


•  konstatere om blekket flekken på Natuzzi skinnmøbler eller ikke er vannbasert eller permanent. Vann-basert blekk inneholder fargestoffer i stedet for pigmenter. Fargestoffer er generelt lettere å fjerne fra tekstiler og lær enn pigmenter.

•  Fukt en mikrofiberklut med varmt vann (eller en ren fille, hvis du ikke har microfiber) og bruke en krone-størrelse mengde av mild såpe eller olje såpe direkte på kluten. Gi kluten litt klemme og gni blekket flekken forsiktig. Hvis det er vannbasert, bør den komme med en liten børste. Ikke suge puten og tørk møbler umiddelbart.

•  Spray en permanent blekk flekken med hårspray. Tørk forsiktig bort flekken. Hvis sofaen er hvit eller en nøytral farge, kan det se litt kladdete i starten, men en god generell rengjøring til området skal hjelpe ut selv dette. Hvis sofaen er farget, kan du ende opp med å fjerne noen av fargestoff i sofaen med hårspray. Det vil ikke alle kommer ut, men kan ende opp med å se litt slitt i det området.

•  Suge en bomullsdott i rubbing alkohol og søke direkte til blekk. Dette bør fjerne blekket flekken. Igjen, bruk en mild såpe og mikrofiberklut til å vaske hele området og fjern eventuelle klatter som oppstår.