Hovudside

Hvordan Reset Powermax til Factory

by Walther

Hvordan Reset Powermax til Factory

Den Powermax system for hjem sikkerhet er en trådløs-basert miljø som tillater huseiere å vise og kontrollere sine hjem systemer fra hvor som helst via et web-basert nettleser eller en mobiltelefon. Systemet tillater sanntids videoovervåkning og grensesnitt med hjem for å styre lys, alarmer, apparater og utstyr. Det kan sende varsler til mobiltelefoner ved hjelp av SMS og via e-post til datamaskiner og andre enheter.

Bruksanvisning


•  Trekk ut strømtransformator for enheten fra strømforsyning.

•  Lås opp batteridekselet i nedre venstre hjørne av systemet. Fjern den ene skruen og platen som dekker det oppladbare batteriet. Koble fra batteriet ved å fjerne den lille pluggen øverst til høyre på batteriet.

•  Fjern hele enheten fra veggen. Plasser ansiktet ned på en nonmarking overflate. Fjern skruene fra baksiden av kontrollpanelet og ta av dekselet. Dette vil avdekke det trykte kretskort kontrollerer enheten.

•  Finn de to jumperpinnene på kretskortet merket RST og koble de to pinnene sammen med enten en jumper, hvis tilgjengelig, eller bruke to krokodilleklemmer på et kort stykke wire.

•  Sett i det oppladbare batteriet på forsiden av kontrollpanelet. Lukk batterirommet og sett skruen. Lukk og relatch batteridekselet.

•  Fjern jumperen fra RST nålene. Sett bakdekselet på enheten og fest med skruer. Monter enheten tilbake på veggen og koble transformatoren tilbake i stikkontakten.