Hovudside

Hvordan Design en Home Security System

by Walther

Tro det eller ikke kan du designe en hjemmelaget sikkerhetssystem for billig, virkelig billig.

Bruksanvisning


Hvordan Design en Home Security System


•  Hvor mange områder ønsker du å beskytte? Regne ut hvor mange bevegelsessensorer, vindu / dør kontakter, glass-breaking sensorer og lydalarmer er nødvendig. Plukk opp en grunnleggende sikkerhetssystemet fra de fleste noen strømforsyning nettbutikken. Bare sørg for at det er nok soner og kontakter for å dekke områder (soner) og enheter (bevegelsessensorer, kontakter) til bruk for beskyttelse.

•  Kjør aktuelle ledningene til hver ende stedet der en av de beskyttende enheter vil leve og få dem alle koblet til hovedpanelet. Hvis du ønsker å bruke trådløse enheter, vil de delene koste deg litt mer, men du vil spare en båtlast på arbeidskraft og konstruksjon.

•  Sørg for å merke alle ledninger som de er installert. Dette gir en stor fordel når du prøver å sortere ut bunter av ledninger / enheter på panelet. Deretter koble dem opp til panelet i henhold til sone layout du ønsker. For eksempel plassere alle front-hall enheter på kontakter i front-hall sone eller kontaktsettet. Ikke glem å feste telefonlinje (fra D-mark, ikke et reserve telefonkontakt som lett kan kuttes) hvis du har planer om å abonnere på en månedlig kundesenteret.

•  Til slutt, må du programmere systemet. Dette er hvor du vil sette pris på å bo med enklere systemer. Hvis det er tydelig at dette systemet vil bli morphing inn i et hjem automatisering prosjektet, så det beste du kan gjøre er å holde det enkelt.

•  Selvfølgelig kan du alltid gi de ADT gutta en samtale for en gratis design og installasjon. De bare ber om at du er månedlige regningen dobles for call-center service.

Tips og advarsler


  • Ta deg god tid og planlegge ut trinnene på forhånd. Å måtte spore eller reprise ledninger er ikke bare nedslående, men også kostbart.