Hovudside

Hvordan Grow en japansk Red Maple Bonsai

by Walther

Hvordan Grow en japansk Red Maple Bonsai

Den japanske røde lønne er en fantastisk og prangende treet. Native til Japan og Kina, produserer denne løvtrær spesielt formet løvverk som varierer i farge fra rike greener til vibrerende rødt. Den japanske røde lønne er tilpasningsdyktig og hardfør. Det svarer godt til bonsai, kunsten dvergvekst og forme trær, og kan dyrkes både innendørs og utendørs.

Bruksanvisning


•  Velg en sunn japansk rød lønn for bonsai prøven. Se etter et tre med sterke grener og stammer og sunn løvverk. Velg en sykdomsfri tre med en stammediameter som er 4 inches eller mer, som anbefalt av Bonsai Gard.

•  Velg en godt drenerende potting beholder for din japansk rød lønn. Følg container utvalget anbefalinger fra en kilde som Bonsai4me.com. Velg en dyp, men smal beholder med en dybde som er minst tilsvarende treets diameter.

•  innlemme like mengder næringsrik blomsterjord, frisk torvmose og fin sand. Bland ingrediensene grundig for å fremme et godt drenerende leirjord. Fylle omtrent en tredjedel av den potting beholderen med jord.

•  Ta din japansk rød lønn fra sin originalemballasje og forsiktig fjerne overdreven jord fra sitt rotsystem. Inspisere systemet nøye for ødelagte og skadede røtter. Fjern eventuelle skadede eller døde røtter fra systemet med skarpe, sterile beskjæringssakser.

•  Plasser rødlønn i sentrum av beholderen og fylle den resterende del av beholderen med jord. Trykk jorda forsiktig rundt treet for å sikre sin posisjon.

•  Skyll din japansk rød lønn dypt, umiddelbart etter planting, for å fremme en god etablering. Vanne din rød lønn med lunkent vann inntil vannet renner jevnt fra beholderen dreneringssystem. Tillat bonsai å hvile før vannet ikke lenger flyter. Vanne din japansk rød lønn bonsai regelmessig på samme måte. La jorda tørke ut litt mellom hver vanning, men holde det fuktig.

•  Sett treet i en varm, solrik beliggenhet som mottar minst seks til åtte timer med delvis skyggelagt sollys. Velg et godt ventilert sted som er fritt for direkte sollys og kule trekk for å unngå solbrenthet og dieback.

•  Feed japansk rød lønn bonsai gjennom hele høsten, vinteren og våren måneder. Slutt befruktning i de varme sommermånedene for å hindre rot brenne og vekst stunt. Bruk en godt balansert, slow-release gjødsel, for eksempel en 10-10-10 eller 20-20-20 kombinasjon. Mate i henhold til instruksjonene for å hindre overgjødsling og potensiell rot brenne.

•  Beskjær din japanske røde lønnetrær i vintermånedene, instruerer Joe Bonsai. Bruk en skarp, steril beskjæringssakser for å fjerne eventuelle døde eller skadede grener og stengler. Gjør flush kutt med sterile beskjæringssakser og forsegle kutt med beskjæring kitt.

•  Repot din japansk rød lønn bonsai om hver to til tre år, eller etter behov for å forhindre at bonsai fra å bli root bundet. Fullfør repotting prosessen i løpet av dvalen perioden. Bruk en fersk blandet jord medium å repot din rød lønn og alltid ren og sterilisere din potting container hvis du bruker det igjen.