Hovudside

Slik beskytter Peach Tree Blooms Fra Frost

by Walther

Slik beskytter Peach Tree Blooms Fra Frost

Hjemmelaget fersken er virkelig en godbit når den nytes frisk av treet. Fersken trær krever full sol og godt drenert jord. En avgjørende element for å heve fersken er den nedslående perioden. Selv om fersken trær er utsatt for sterk frost og kan miste blomster og frukt, de krever en grøssende periode for å bryte dvalen og sette frukt. Hver fersken varianten har et ulikt antall nødvendige chille timer. Kontakt din fylke forlengelse for å finne ut hva din områdets chille timer er og kjøpe trær deretter. De fleste fersken trenger 200 til 400 chille timer.

Bruksanvisning


En plante fersken treet i en sørlig beliggenhet som er skjermet. Det kan være i nærheten av hjemmet eller en vegg eller i en liten depresjon med Hilling på nordsiden. Unngå planting i de forblåste, kaldeste områder.

•  Sjekk værmeldinger og dekker din fersken treet kvelden før temperaturer under 32 grader Fahrenheit er forventet. Bruke et frostfritt barriere stoff å dekke plantene og beskytte de blomstrer.

•  Sink høye innsatser rundt periferien av treet slik at stoffet kan drapere over dem. Dette vil forhindre at vekten av stoff fra klem blomstene. Sink innsatsen i med en klubbe så de er solid og kan brukes i hele perioden av fryse fare.

•  Klipp et stykke stoff som er dobbelt så stor som kalesjen av treet. Bruk en stige og be en venn til å hjelpe deg med å ordne stoffet over kalesjen og blomstene. Når du har plassert det slik at den blomstrer er dekket, men kantene av stoffet er over innsatsen, fest den med hyssing lett. Dette bør hindre den fra å blåse av.

•  Ta ut frostfritt barriere stoff i løpet av dagen når temperaturen varme opp over frysepunktet slik at anlegget kan samle solens energi gjennom fotosyntesen. Erstatte det om natten når det forventes minusgrader.

•  Sjekk de perifere blomstrer etter siste frost av sesongen for skade. Se inne i blomsten for å se om den pistil er skadet eller misfarget. Hvis det er, klype blomsten av så treet kan lede energi til friske blomster. Fjern eventuelle moste eller råtne blomster, også.