Hovudside

Hvordan å beskjære en Pauls Scarlet Hawthorn Plant

by Walther

En innfødt til Europa, den engelske hagtorn (Parkhagtorn) er en kompakt landskap tre. Den når en maksimal høyde på 20 meter med en spredning ikke bredere enn 22 meter. Paulus 'Scarlet er en rekke av artene som har eksistert siden 1858. Hardy til US Department of Agriculture soner 5 til 8, produserer den dype røde doble blomster i slutten av våren. Beskjære Pauls Scarlet ikke bare å kontrollere sin høyde, men også for å bli kvitt sykelig, død og ødelagt tre, foryngende anlegget.

Bruksanvisning


•  Sug beskjæring i en løsning av 9 deler vann og 1 del blekemiddel i 20 minutter for å desinfisere bladene. Put hagehansker på å beskytte huden din fra tornene.

•  Fjern vann spirer, tynn oppreist stilker som vises på grener, spesielt i områder der du trimmet av andre kvister. Skjær dem i flukt med tre lem som du oppdager dem.

•  sviske døde og ødelagte stammer som du oppdager dem. Fjern krysset kvister og grener som vokser innover i treet. Gjør beskjæring kutt på en 45-graders vinkel, ¼ tommers over en knopp. Kuttene skulle helle oppover og bort fra midten av treet.

•  Trim tuppen av grenene ved hjelp av den teknikk som er beskrevet i trinn 3 for å kontrollere høyden av Pauls Scarlet. Utfør dette trinnet som helst mellom slutten av blomstringen og senvinteren.

•  Skjær 1 til 2 meter i friskt vev når du fjerner en gren infisert med Pærebrann. Sykdommen gir stammer utseendet av å ha blitt svidd på tips. Bladene også bli brun og dø, men de fortsetter å klamre seg til lem. Som den bakterielle sykdommen utvikler seg, kan du også legge merke til cankers på tre.