Hovudside

Hvorfor Is My Pool skyet Hvis testen er fin?

by Walther

Hvorfor Is My Pool skyet Hvis testen er fin?

Et svømmebasseng i en bakgård er et vanlig syn over hele landet. Dessverre, hva er også en altfor vanlig syn når det kommer til svømmebassenger er skyet bassenget. Vanlige årsaker til skyet svømmebasseng vann inkludere døde alger, ubalanser i vannkjemi og utilstrekkelig filtrering. For eksempel, nesten uunngåelig resulterer hvis din pool pH-nivå har gått for høyt grumsete vann.

Døde Alger


Ridding et svømmebasseng av alger er vanligvis oppnås gjennom super-klorering. Men mens super-klorering vil drepe levende basseng alger det ikke vil fjerne de døde alger fra bassenget. Bassengvannet kan ende opp med klormålinger som er fint, men likevel bli formørket opp fra store mengder død alger. Dessverre, kan døde basseng alger være vanskelig å filtrere ut av et svømmebasseng. Enkelte typer alger er for små til å bli fanget av enten sand-basert eller patronfiltre.

Chemiical Ubalanser


Et svømmebasseng er vann er definert av de ulike kjemikalier lagt til det å opprettholde et krystallklart utseende. Hvis bassengvannet kjemiske balanse er opprørt, vil alle slags spørsmål, herunder skyet vann, presentere seg selv. Hvis du har skyet bassenget, men har ingen døde alger og klor nivåer er fine, sjekk vannet for andre kjemiske ubalanser. Vanlige vannkjemi nivåer for å sjekke i et svømmebasseng inkludere pH-balanse og total alkalitet. Hvis det er høyt, resulterer skyet vann ofte.

Utilstrekkelig Filtrering


Hvis du ikke kjører svømmebassengets filter ofte eller lenge nok alle slags materie i vannet vil ende opp clouding det opp. Publiseringen av bassengets filtreringsenhet minst åtte timer daglig vil bidra til å forhindre saken fra clouding opp bassengvann. Ideelt sett, jo mer du kan kjøre bassenget filteret, jo bedre. Svømmebassenger med god vannkjemi og kjører filter enheter har en bedre sjanse til å unngå skyet vann problemer.

Løsninger


Hvis du har skyet bassengvannet på grunn av døde alger legge en vannklaringsmiddel til vannet og støvsug ut klumpet seg opp rusk. Hvis du mistenker en kjemisk ubalanse som forårsaker din pool å være overskyet, jobbe med å korrigere det. Pool klor nivåer bør være på 2 deler per million (ppm). I tillegg bør svømmebasseng pH være på 7.4 til 7.6.

Legge Kjemikalier


To kjemikalier aldri legge til et svømmebasseng vann samtidig. Vi presenterer to basseng kjemikalier til en pool vann fører samtidig ofte grumsete vann. Legg natriumkarbonat (soda) til et basseng for å heve pH og saltsyre (MA) for å senke den. Husk, legg alle basseng kjemikalier til et svømmebasseng kun i henhold til instruksjonene.